OSTAVILI SVE U ČUDU: Đoković i Alkaras NE IZLAZE NA TEREN! Srbin i Španac povukli NEOČEKIVANE poteze!

Autor:

Sport

07.06.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priprema za meč sezone je krenula.

OSTAVILI SVE U ČUDU: Đoković i Alkaras NE IZLAZE NA TEREN! Srbin i Španac povukli NEOČEKIVANE poteze!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Novak Đoković i Karlos Alkaras briljiraju na ovogodišnjem Rolan Garosu, ali mesta u finalu ima samo za jednog.

Za petak je zakazan meč sezone koji će odigrati Srbin i Španac i za koji svi na planeti smatraju da je finale pre finala.

Đoković je na putu ka četiri najbolja u prestonici Francuske izgubio tek jedan set, protiv Rusa Karena Hačanova u četvrtfinalu (4:6, 7:6, 6:2, 6:4), dok je Alkaras takođe bio dominantan, a jedini put poklekao je u drugom setu protiv Japanca Taro Danijela (6:1, 3:6, 6:1, 6:2).

Republika

Foto: Profimedia.rs

Karlos Alkaras i Novak Đoković

 

Puno snage izgubili su u dosadašnjem toku turnira ova dva tenisera, pa su se uoči međusobnog duela odlučili da povuku neočekivan potez. Naime, Đoković i Alkaras neće izlaziti na teren u sredu, te će propustiti svoje treninge kako bi se što bolje odmorili za izazov koji sledi.

Na zvaničnom rasporedu nije stajalo ime Đokovića, ali ni Alkarasa, te se očekuje da će obojica na teren u četvrtak i da tada sledi prava priprema za polufinale.

Oba tenisera sa velikim hvalospevima pričali su o svom narednom rivalu, pa je Nole istakao sledeće:

- Dobro se nosi, veoma fin momak van i na terenu. Podseća me na nekoga iz njegove zemlje i spreman je za uspeh. Kompletan je za svoje godine, koliko ima - 20 ili 21? Igrali smo u Madridu, bilo je gusto u poslednjem setu, pretežno nismo u istom delu žreba ali evo nas... Mnogo ljudi želi to da vidi, to će biti najveći izazov za mene. Ako želite da budete najbolji, morate da pobedite najbolje. Ipak, ima da pobedi i Cicipasa, da ne budemo bez poštovanja za njega, jedan je od najboljih, tako da je tu još posla.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

 

Sa druge strane, Karlos Alkaras ne može da dočeka meč sa Novakom.

- Biće to svakako sjajan meč, ja sam ga želeo. Govorio sam uvek, ako želiš budeš prvi, moraš da pobeđuješ najbolje. Novak Đoković je svakako jedan od najboljih, želeo bih da odigram taj susret na visokom nivou.

Susret dvojice tenisera biće na programu u petak 9. juna, a organizatori će naknadno objaviti tačno vreme.

Šta vi mislite, ko će proći u finale Rolan Garosa - Novak Đoković ili Karlos Alkaras?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading