NOVAKU PRETI ELIMINACIJA: Đoković ZAVRŠAVA Rolan Garos pre vremena?

Autor:

Sport

06.06.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se ostvare predviđanja legendarnog Francuza, srpski teniser neće dalje od polufinala.

NOVAKU PRETI ELIMINACIJA: Đoković ZAVRŠAVA Rolan Garos pre vremena?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković pokušava da uđe u istoriju i osvajanjem ovogodišnjeg Rolan Garosa prestigne Rafaela Nadala po broju grend slem trofeja.

Srpski teniser do četvrtfinala stigao je na maestralan način, te i dalje nije izgubio set, a u borbi za polufinale sastaće se sa Rusom Karenom Hačanovim (utorak, ne pre 15 časova).

Noletove pobede u dosadašnjem toku Rolan Garosa za Telegraf je analizirao legendarni Francuz Fabris Santoro.

On je odigrao vrlo dobro protiv Fučoviča, već sam to komentarisao posle drugog kola. Posle toga sam ga gledao protiv Davidovič-Fokine. Španac je igrao dobro u ta prva dva seta, mogao je da osvoji prvi set, a Novak je uzeo posle toga i drugi set. Nakon toga je Alehandro bio dosta manje opasan u nastavku. Videćemo šta će se desiti protiv Karena Hačanova... Svi na svetu, mediji, drugi igrači ga vide u polufinalu - rekao je Santoro, a onda se dotakao i potencijalnog polufinalnog duela koji bi mogli da odigraju Đoković i Alkaras te je istakao da Nole nije favorit:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

 

- Biće to veliki meč. Mogli bi da odluče detalji. Mislim da Đoković može da pobedi, ali niko ne može to da tvrdi. Impresioniran sam igrom Karlosa. Novak ima više iskustva na grend slemovima, ali Karlos je već osvajao najveće turnire i prvi je na svetu. To nije slučajno. Treba sastaviti sve te sitne detalje. Protiv Karlosa Alkarasa, on nije favorit. U svakom slučaju, to je 50/50. Na grend slemovima će mu biti teže da slavi kako godine prolaze.

Nastavio je Santoro da hvali Alkarasa.

- Bilo je dosta stvari na kojima je radio poslednjih godina. Vidi se da je dosta brži. Do danas nismo videli igrača koji je bio broj jedan sa 20 godina sa toliko opcija na terenu, kao ni da neko igra sa takvim osmehom. Nije bio niko kao on do sada.

Dakle, legendarni Francuz smatra da će Novak imati jako težak zadatak u polufinalu Rolan Garosa, te da nije favorit i da bi mogao da doživi eliminaciju pre vremena.

Da li će se tako nešto i desiti, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Žak

07.06.2023 13:52

A Novak ga nogom...

GAGaN

07.06.2023 16:08

U pozorištu se kaže: ako je predpremijera loša onda ja premijera odlična. To želim i velikom NALETU.