VELEOBRT NA KLUPI ŠAMPIONA: Umesto Bahara, STIŽE Marko Nikolić!

Autor:

Sport

11.05.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak uskoro na novom zadatku.

VELEOBRT NA KLUPI ŠAMPIONA: Umesto Bahara, STIŽE Marko Nikolić!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Fudbalski agent Dejan Joksimović otkrio je da će se srpski stručnjak Marko Nikolić uskoro vratiti trenerskom poslu. Joksimović je potvrdio pisanje medija da Nikolić ima dve ponude, jednu od Partizana, a drugu od Makabija, a upravo su najveće šanse da na klupi izraelskog prvaka zameni Baraka Bahara, koji je na pragu Crvene zvezde.

- Ima više ponuda, ali Marko će doneti odluku. Odmorio je i rekao je da mu nedostaje posao, tako da će uskoro imati novi klub. Kad će se to dogoditi? Moglo je odavno, ali Marko je želeo pauzu - istakao je Joksimović, koji je govorio i o transferu Strahinje Erakovića u ruski Krasnodar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikolić menja Vahara u Haifi?

Nikolić ima tek 43 godine, s obzirom da je već dugo prisutan na velikoj fudbalskoj sceni. "Parnom valjku" je doneo poslednju duplu krunu 2017. godine, a spekulisalo se da je kandidat za trenera struje koja namerava da smeni aktuelnu upravu u Humskoj.

Ipak, kako sada stvari stoje najbliži je mestu stratega dželata crveno-belih u prošlogodišnjem plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading