ZVEZDA KVARI PARTIZANOV PLAN! Nikolić želi u Humsku, ali na stolu ima JAKU PONUDU drugog kluba!

Autor:

Sport

06.05.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će Barak Bahar u novoj sezoni sedeti na klupi Crvene zvezde, pa su u Makabi Haifi našli drugo rešenje.

ZVEZDA KVARI PARTIZANOV PLAN! Nikolić želi u Humsku, ali na stolu ima JAKU PONUDU drugog kluba!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Izgleda da se ono neće svideti navijačima Partizana, pošto je izraelski klub "pikirao" Marka Nikolića za Baharovog naslednika na klupi kluba iz Haife.

Prema pisanju izaelskih medija, bivši trener crno-belih koji slovi za glavnog kandidata da nasledi Igora Duljaja u Humskoj, viđen je u Makabiju!

Stručnjak koji je doneo poslednju "duplu krunu" Partizanu zameniće Baraka Bahara koji će se u Crvenu zvezdu u preseliti sa novom osvojenom titulom, obzirom da imaju sigurno vođstvo na tabeli i četiri boda više od drugoplasiranog Hapoela Ber Ševe.

Zanimljivo da se za trenera Makabija spominjao i aktuelni selektor Bugarske Mladen Krstajić, koji je svojevremeno predvodio naš nacionalni tim. Nekadašnji kormilar "orlova" je radio u Makabiju iz Tel Aviva, gde je beležio zapažene rezultate, a i u sjajnim je odnosima sa važnim čelnikom kluba Đovanijem Rosom.

Foto: Starsport

Barak Bahar

Izraelci, ipak, podsećaju da iza Marka Nikolića stoje rezultati, jer ma u kom klubu da je radio, znao je samo za uspehe. Podsetimo, sa Partizanom je pre šest godina osvojio Mozzart Superligu i kup Srbije, u Sloveniji sa Olimpijom bio državni šampion, mađarski Videoton je vodio do titule prvaka i pehara Kupa Mađarske, a moskovsku Lokomotivu je uveo u grupnu fazu Lige šampiona i sa "železničarima" podigao trofej ruskog kupa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading