BOMBA IZ IZRAELA! Ako Bahar preuzme Zvezdu, MENJA GA bivši selektor Srbije!

Autor:

Sport

29.03.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nalazi se u pregovorima sa trenerom Makabija, koga bi na klupi tima iz Haife zamenio Mladen Krstajić.

BOMBA IZ IZRAELA! Ako Bahar preuzme Zvezdu, MENJA GA bivši selektor Srbije!

Foto: Starsport

Barak Bakhar

Aktuelni selektor Bugarske već je izgubio poverenje komšija, pošto je sa nacionalnim timom zabeležio oba poraza na startu kvalifikacija, bez postignutog gola.

Protiv Mladena Krstajića je među prvima digao glas proslavljeni napadač Dimitar Berbatov, a nije tajna ni da mu igrači ne veruju previše, budući da je većina otkazala učešće u reprezentaciji upravo zbog njegovog dolaska.

Sada su izraelski mediji lansirali vest da bi, ukoliko Barak Bahar nasledi Miloša Milojevića na klupi Crvene zvezde, put Haife krenuo upravo nekadašnji selektor "orlova".

Oni navode da je Krstajić još letos imao neformalne razgovore sa ljudima iz Makabija kada mu je i rečeno da će biti njihov prvi pik u slučaju promene trenera. Na ruku mu ide i prijateljstvo sa Hrvatom Đovanijem Rosom, živom legendom kluba koji je jedan od zagovornika njegovog dolaska u Haifu.

Foto: Tanjug/AP

 

Sportski sektor klupskog rukovodstva je za Krstajića i predložiće ga kao prvu opciju a konačna odluka će biti na generalnom direktoru Galu Albermanu, pišu izraelski mediji.

Krstajić je već radio u Izraelu kada je u drugom delu sezone 2021/22 trenirao Makabi Tel Aviv i sa njim završio kao trećeplasirani.

Ipak, Barak Bahar ima ugovor sa Makabi Haifom na još godinu dana, ali ukoliko se ispostavi da preuzme Crvenu zvezdu, bivši selektor Srbije će ekspresno naći novi posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading