PEŠIĆ ŠOKIRAN U HUMSKOJ! Napadač Zvezde OVO nikada u karijeri nije doživeo!

Autor:

Sport

26.04.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali podelili bodove pred praznim tribinama.

PEŠIĆ ŠOKIRAN U HUMSKOJ! Napadač Zvezde OVO nikada u karijeri nije doživeo!

Foto: Starsport

Detalj iz Humske

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić izjavio je da nikada u karijeri nije igrao meč poput 170. večitog derbija, koji je završen bez golova.

Centarfor našeg najtrofejnijeg kluba ocenio je nakon meča da je jako čudno igrati ovako važnu utakmicu bez prisustva publike.

- Svi znate šta je derbi, igra se za publiku, navijače... Prazan stadion, sve se čuje, vidi, ovako nešto ne pamtim, jako čudna situacija - rekao je napadač crveno-belih, a potom je dodao:

- Za derbi nam ne treba neka posebna motivacija, ko to nema - "nije sportista".

Pešić je izneo niz pohvala na račun crno-belih.

- Partizan ima dobre igrače, napad, meč sa Čukaričkim su nesrećno izgubili, stanje na tabeli ne odražava realnost. Mislim da je remi realan rezultat - zaključio je golgeter srpskog šampiona.

Podsetimo da crveno-beli, koji su matematički već odbranili titulu, u trećem kolu plej-ofa dočekuju Čukarički, dok Partizan putuje u Bačku Topolu, na noge TSC-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mare

27.04.2023 17:43

Dajte Mijatovicu 3 utakmice u kontinuitetu da vidite sta je igrac,ubacujete dete 10 min pred kraj kad se fudbal ne igra vec cuva lopta... neznalice