VANREDNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda povukla GEST za svaku POHVALU!

Autor:

Sport

20.04.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju TSC i za šestu uzastopnu titulu im je dovoljan bod.

VANREDNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda povukla GEST za svaku POHVALU!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je na spektakularan način najavila utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" protiv rivala iz Bačke Topole, koja se igra u subotu od 18 časova.

Sada su na Marakani otišli korak dalje i odlučili da izađu u susret najmlađim navijačima, za koje su širom otvorene kapije nekadašnje Marakane.

Naime, deca do 12 godina moći će besplatno da prisustvuju potencijalnoj proslavi 34. titule, što crveno-beli potvrdili u zvaničnom saopštenju:

- U znak zahvalnosti usled velike podrške tokom čitave takmičarske godine, ulaz će biti besplatan za svu decu starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu. Ulaz je na kapiji broj 19 na istočnoj tribini našeg stadiona, a sigurni smo da će "Marakana" puna dece dočekati novu titulu - stoji u objavi Crvene zvezde.

Foto: Starsport

 

Iz tabora srpskog šampiona otkrivaju da osim besplatnog ulaza, sva zainteresovana deca mogu da učestvuju i u nagradnoj igri, pošto će najmlađi biti u prilici da pokažu svoju kreativnost putem plakata koji će sadržati posebnu poruku namenjenu igračima na terenu.

Najsrećniji navijač koji budeo pobedio biće u prilici da posle utakmice sa TSC-om upozna izabranike Miloša Milojevića.

Podsetimo, Zvezda je ove sezone dva puta odmerila snagu sa Topolčanima. Meč na stadionu "Rajko Mitić" završen je remijem (1:1), TSC je vodio pogotkom Saše Jovanovića, a izjednačenje domaćinu doneo je autogolom Veljko Ilić u poslednjim sekundama prvog poluvremena.

U revanšu na "TSC areni", pobedu crveno-belima doneo je dvostruki strelac Aleksandar Pešić, dok je čast domaćina spasio još jedan napadač Petar Ratkov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading