PORAZ I REMI U EVROPI IZOŠTRILI SLIKU FORME VEČITIH RIVALA: Igrači Zvezde u kanalu, Petrić trgao Partizan!

Autor:

Sport

17.09.2022

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda bila je strah i trepet za protivnike na početku sezone, dok je Partizanu držao lekcije ko je stigao, ali se za poslednjih mesec dana sve promenilo.

PORAZ I REMI U EVROPI IZOŠTRILI SLIKU FORME VEČITIH RIVALA: Igrači Zvezde u kanalu, Petrić trgao Partizan!

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Crveno-beli pretrpeli su i drugi poraz u Ligi Evrope, Trabzon ih je nadigrao u Turskoj, sa 2:1, posle Monaka u Beogradu (1:0), pa od 17. avgusta na osam mečeva imaju tek pobede nad Javorom i Novim Pazarom i po tri poraza i remija, uključujući i eliminaciju od Makabija iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona i užasan start u H grupi Lige Evrope. S druge strane, Partizan u istom periodu ne zna za poraz, uz po četiri pobede i remija, uključujući i onaj u četvrtak protiv Nice u drugom kolu Lige konferencija (1:1).

MORA MNOGO BOLJE:

U redovima srpskog šampiona evidentna je bezidejnost u napadu i odsustvo koncentracije u odbrani, što za posledicu ima loš golgeterski učinak i poklonjene penale i golove, pre svega Srnićev skrivljen jedanaesterac protiv Monaka i Kangino kiksiranje protiv Trabzona. Da nešto u ekipi ne štima, a što novi trener Miloš Milojević ne uspeva da reši, otkrili su i sami igrači posle neuspeha u Turskoj.

- Tačno je, pali smo psihički, sve je krenulo naopako protiv Haife. Fizički nismo dobri, kao i ni psihički. I Katai i Ivanić su povređeni, ali moramo da se dignemo - rekao je Aleksandar Pešić, a na reči napadača nadovezao se i kapiten Milan Borjan:

- Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas i još mnogo stvari. Moramo bolje, Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose.

 

 

APLAUZ GROBARA:

Za razliku od Zvezde, Partizan je izbegao poraz od Nice, a igra i zalaganje u poslednje vreme hrabre, pogotovo nadigravanje s ekipom iz Liga petice. To je posle meča izmamilo dug aplauz oko 9.000 navijača u Humskoj, što nije bio čest slučaj ove sezone.

- Zadovoljni smo svakim segmentom igre i jedino ostaje žal za rezultatom. Uspeli smo da pariramo rivalu iz fizički zahtevne lige. Igrali smo dobro, jako u nastavku i usledila je nagrada - rekao je kapiten crno-belih Slobodan Urošević, a potvrdio strelac izjednačujućeg gola Fuseni Dijabate:

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu od Nice, postigli gol. Bili smo blizu i drugog, ali nismo uspeli da pogodimo mrežu.

 

 

Ućinak Zvezde ze mesec dana:

pobede 2

remiji  3

porazi 3

Ućinak Partizana ze mesec dana:

pobede 4

remiji  4

porazi 0

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Filip I Partizanovci

11.10.2022 10:45

Bekovi I sredina su nam slaba strana. Fali nam jos jedan kreator poluspic