PETRIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Nicu uporedio sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

14.09.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U meču 2. kola grupne faze Lige konferencija na stadion u Humskoj stiže francuska Nica.

PETRIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Nicu uporedio sa Crvenom zvezdom!

Foto: FK Partizan

Neverovatna meč odigrali su fudbaleri Partizana na startu ovosezonske grupne faze Lige konferencija. I pored činjenice da su imali veliki rezultatski deficit, ali i igrača manje na terenu, iz Češke Republike su se vratili nezadovoljni osvojenim bodom.

Crno-bele sada očekuje duel sa francuskom Nicom na stadionu u Humskoj, a dan pred odigravanje meča na konferenciji za medije trener Gordan Petrić je izjavio:

- Gledali smo tri utakmice Nice, poslednju u prvenstvu gde su dobili i tu su mi delovali kao da ne igramo baš protiv najjače ekipe u dosadašnjem toku sezone. Kad to kažem mislim da je Zvezda čak bolja od Nice. Prvo poluvreme protiv Kelna je to donekle potrvrdilo, ali je drugo pokazalo da imaju dobre igrače, pa sam misljenje promenio. Igramo protiv ekipe koja trenutno spava, i koja uvek moze da se probudi. Vlada Ivić je igrao protiv njih, dao mi je informacije da igraju kao da su uspavani, pa da prebace u višu brzinu. Pokušaćemo da izvučemo pozitivan rezultat. Videćemo da li cemo moći da izvucemo pozitivan rezultat - istakao je Gordan Petrić.

 

 

Meč između Partizana i Nice u okviru 2. kola grupne faze Lige konferencija na programu je u četvrtak 15. septembra sa početkom od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading