ALEGRI POTPUNO POGUBIO KONCE: Ova izjava trenera Juventusa o Vlahoviću će vas zaprepastiti!

Autor:

Sport

06.05.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alegri zreo za penziju.

ALEGRI POTPUNO POGUBIO KONCE: Ova izjava trenera Juventusa o Vlahoviću će vas zaprepastiti!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon više nedelja spekulacija, čini se da je sudbina Masimilijana Alegrija u Juventusu gotovo sigurna. Na leto će ga zameniti Tijago Mota, trener koji je ostvario zapažene rezultate sa Bolonjom. U međuvremenu, Alegrijev položaj je sve nesigurniji, a kritike se posebno usmeravaju ka njegovom nedostatku podrške prema Dušanu Vlahoviću, koji drži Bjankoere ove sezone.

Foto: www.profimedia.rs

 

Čini se da je Alegri skroz izgubio konce i da njegove izjave su sve više skandaloznije. Naime, italijanski strateg je izjavio da je Vlahović u slaboj formi. Očigledno da trener Stare Dame vodi neku drugu ekipu, pošto je reprezentativac Srbije trenutno najbolji igrač Juventusa, postigavši 17 golova na 33 utakmice.

- Očigledno je Inter bolji od nas, imao je sve vreme prednost od 12-14 bodova. Prirodno je da na kraju usporimo. Bio je i niz incidenata kada je Milik bio isključen, Vlahović, Kin i Kjeza nisu bili u dobroj formi, povređeni su bili Rabio i Mekeni... Sve su to nepovoljne okolnosti - naveo je Alegri.

S obzirom da Alegri ima još godinu dana ugovora sa klubom, čeka se trenutak kada će Juventus zvanično zahvaliti Alegriju na saradnji. Ovo bi moglo da označi početak nove ere za Juventus pod vođstvom Tijaga Mote, kome se definitivno smeši svetla trenerska budućnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading