NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Najseksipilnija plavuša u sportu zasenila i derbi - dekolte je bio u prvom planu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije bilo lako da se skoncentriše na sportsku priredbu.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Najseksipilnija plavuša u sportu zasenila i derbi - dekolte je bio u prvom planu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/_paige.renee

Gde god da se pojavi, izaziva veliku pažnju...

Pejdž Spiranac je izazvala pravu pometnju svojim izgledom na Kentaki Derbiju, a fanovi su bili oduševljeni, izjavljujući da je njen izgled bio bolji od same trke.

Golf lepotica je nosila haljinu sa dubokim dekolteom, nijansama breskve i ukrasima od cveća, ostavljajući malo toga mašti. Pejdžin široko obodni šešir je upotpunio njen izgled, a da bi ostala hladna tokom događaja, morala je da koristi i lepezu sa logom Kentaki Derbija.

Njeni pratioci su se oduševili njenim izgledom, izražavajući divljenje i podršku. Jedan od njih je čak izjavio da je njen izgled bio bolji od same trke, dok su drugi komentarisali kako je Pjedž jednostavno jedna od najlepših žena na svetu. Takođe, gotovo da je organizovana i kladionica sa pitanjem koliko je tokom trke Pejdž dobila izjava ljubavi i prosidbi, ali odgovor na ovo pitaje nismo uspeli da dobijemo.

 

Pjedž Spiranac je jedna od vodećih sportskih influenserki sa preko četiri miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram koje redovno oduševljava svojim izazovnim fotografijama. Ona je poznata i kako igračica golfa koja svoju veštinu rado prikazuje fanovima, ali na svoj, jedinstven način.

Ne tako davno Pejdž je organizovala i takmičenje na kojem su njeni pratioci trebali da pogode veličinu grudnjaka koji nosi i isnteresantno je da među hiljadu dobijenih odgovora, niti jedan nije bio tačan, ali je seksipilna plavuša na kraju ipak jednog od svojih fanova, koji je dao delimično tačan odgovor, nagradila potpisanim džakom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading