VRELA GOLFERKA TRAŽILA ODGOVOR FANOVA NA PITANJE, PA IM DALA BEZOBRAZNU NAGRADU! Koje su joj veličine grudi? (FOTO)

Autor:

Sport

14.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zato sam nasumično odabrala jednog od vas koji je pogodio"

VRELA GOLFERKA TRAŽILA ODGOVOR FANOVA NA PITANJE, PA IM DALA BEZOBRAZNU NAGRADU! Koje su joj veličine grudi? (FOTO)

Foto: paigespiranac

Pejdž Spiranac nagrađuje fanove nakon neočekivanog pogotka

Pejdž Spiranac, poznata ličnost na društvenim mrežama, odlučila je da nagradi jednog od svojih fanova nakon što je neočekivano pogodio njenu veličinu grudnjaka. Ova popularna dama je organizovala takmičenje za fanove kako bi osvojili potpisani golf džak predviđajući ishod Superboula LVIII. Kanzas Siti Čifsi su trijumfovali nad San Francisko 49ers sa rezultatom 25-22 i zadržali svoju titulu. Naizgled neuspešno takmičenje Pejdž Spiranac ipak je iznenadilo, jer iako niko nije uspeo da pogodi tačan rezultat, neki fanovi su slučajno pogodili veličinu njenog grudnjaka. Ona je otkrila da nosi veličinu 34DD i nasumično odabrala jednog od fanova koji je pogodio veličinu kako bi mu poslala nagradu. U svom postu napisala je: "Hiljade prijava i niko nije pogodio tačan rezultat, ali ironično, nekoliko ljudi je pogodilo moju veličinu grudi! Zato sam nasumično odabrala jednog od vas koji je pogodio 34 da pošaljem potpisani džak."

Pejdž Spiranac - Dama naroda


Originalni post takođe nije otkrio za koga je navijala Pejdž tokom Superboula. Na slici je pozirala u grudnjaku i šortsu koji su bili u bojama kako Kansas Siti Čifsa, tako i San Francisko 49ers. Fanovi su oduševljeni njenom odlukom da ipak nagradi jednog od njih, iako niko nije tačno pogodio rezultat. Jedan od njih je komentarisao: "Zato je Pejdž najbolja." Drugi je napisao: "LOL, volim što je Pejdž dama naroda, uvek organizuje zabavne nagradne igre i interakcije! I naravno, bitno pitanje je odgovoreno." Treći je čestitao dobitniku, dok je četvrti dodao: "Legenda."

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading