KUPIO ME JE ZA CEO ŽIVOT: Nismo primili platu 3,4 meseca - izvadio je iz svog džepa, eto kakav je Grof...

Autor:

Sport

03.01.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljaenik "Delija" Luis Ibanjez je kao osobu koja je ostavila najjači utisak na njega od svih trenera sa kojima je radio izabrao Miodraga Božovića.

RepublikaFoto: Starsport
Miodrag Božović

"Lučo" se u razgovoru za hrvatsku podkast emisiju "Inkubator" prisetio jednog detalja zbog kojeg će Božovića zauvek pamtiti kao sjajnog čoveka i trenera.

- Ko ti je bio najupečatljiviji trener? - pitao je domaćin emisije Luča.

- Imao sam stvarno dobrih trenera koji su ostavili... - počeo je Argentinac.

- Ko te je najviše "kupio"? - prekinuo a je voditelj konkretnijim pitanjem.

Posle malo razmišljanja, Ibanjez je počeo svoju priču o Božoviću.

- Grof, ja mislim, Božović. Ispričaću vam tu jednu anegdotu. Tada u Zvezdi nismo dobijali 3-4 meseca platu, neki igrači tri, neki pet... Imao je jedan Brazilac kolega, koji je tada došao u Zvezdu, imao je malu platu i nije je dobio 3-4 meseca - prisetio se Argentinac.

Nastavio je "Lučo"...

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Luis Ibanjez

- I kad je dobijao (platu), pola je slao kući porodici. I tako je došao jednom, nije imao novca i kaže "nemam novaca, familija, ovo,ono, ima četvoro, petoro dece tamo u Brazilu". I zove mene Grof, kaže mi "Lučo, dođi", i ja odem kod njega, i on mi kaže "pitaj koliko mu treba". "Ne znam, koliko može šefe". "Pitaj koliko mu treba", kaže mi Grof.  Ja mu na to kažem "koliko imate". I onda je on meni rekao: "Ok, daću mu ja jednu celu platu, pa vidi ako treba posle više da mu se da". On izvadi ispred mene iz svog džepa i "evo plata".

Ibanjez kaže da ga je tim gestom Grof oduševio.

- I tu me je on kupio za ceo život, to uvek pričam, ostala mi je ta anegdota. Trener nema potrebu da to radi, mogao je zvat predsednika i reći mu da ovom da platu. Nego on je tako doživeo taj trenutak, vidi da igrač "nije tu" - prisetio se "Lučo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading