Novi Pazar popunjava mesto u elitnom rangu!

Autor:

Sport

22.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odustajanjem Grafičara zbog tehničko-poslovne saradnje sa Crvenom zvezdom, ostalo je jedno upražnjeno mesto u Superligi, a kako Srpski telegraf saznaje, popuniće ga fudbaleri Novog Pazara!

RepublikaFoto: FK Novi Pazar
Novi Pazar ide u Superligu

Elitni rang srpskog fudbala dogodine će brojati 20 članova, a svoje mesto u njemu dobrim igrama zaslužili su Zlatibor Čajetina, Bačka i Metalac. Ispred njih na tabeli bio je samo Grafičar.

Fudbalski savez Srbija nagovestio je da će favorit za upražnjeno mesto biti ekipa koja bude imala najbolju finansijsku konstrukciju, odnosno najveću stabilnost i novac za troškove koji nisu mali. Sve to kako se ne bi dešavalo da neka ekipa već u prvom delu sezone odustane od takmičenja i samim tim ugrozi njegovu regularnost. Sve ove parametre najviše zadovoljava Novi Pazar, uz dodatak da je to jedan od vrelijih terena u zemlji, gde bi tribine bile pune na gotovo svakoj utakmici.

Generalni sekretar kluba kraj Jošanice Fikret Međedović potvrdio je da Novi Pazar ima najviše ambicije.

- Ako se ukaže šansa da ugrabimo mesto u Superligi, mi ćemo je iskoristiti. Imamo sponzore, ali najveći finansijer je grad Novi Pazar. Za razliku od mnogih, nemamo problema sa finansijama - rekao je Međedović za Srpski telegraf.

Pazarci su sezonu u Prvoj ligi Srbije završili na devetom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading