ANELI AHMIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI ZBOG ASMINA: Pretukao je pred maloletnom ćerkom, učesnica Elite uplašena za svoj život!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je otkrila kako ju je Asmin pretukao pred ćerkom.

ANELI AHMIĆ ZAVRŠILA U POLICIJI ZBOG ASMINA: Pretukao je pred maloletnom ćerkom, učesnica Elite uplašena za svoj život!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube/printscreen, Tanjug/Vladimir Šporčić

Aktuelni učesnici Elite, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su sinoć, tokom "Pitanja gledalaca", komentarisali Asmina Durdžića, njegove namere i osećanja prema Aneli, a Ahmićeva je, u jednom momentu zaplakala, kada je otkrila šta se dogodilo pre sahrane njenog oca.

Naime, ona je prepričala kako ju je Asmin zlostavljao i kako je, na dan sahrane oca, bila potpuno modra, zbog čega je kasnije završila u policiji. Zajedno su planirali da pozovu hitnu pomoć, kako bi joj ukazala pomoć, a ćerka Nora je za to vreme bila u automobilu i prisustvovala jezivim scenama:

- Ne mogu da pričam o tome, nisam mogla da ga prijavim, stajali smo na pumpi , hteli smo hitnu da zovemo, nikad u životu tu bol nisam osetila, Nora je bila pozadi, stavila sam naočare da me brat ne vidi da ne napravi haos - govorila je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ja sam u šoku, ne znam šta da kažem. Kakav monstrum moraš da budeš na dan sahrane to da uradiš, čovek se prevrće u grobu, plašim se kad izađe za nju - rekla je Miljana Kulić.

- Kad se desila strašna stvar u Bosni, ima veze sa tim, ja sam tada išla u policiju. Išla sam prijaviti, sa svim dokazima, i rekli su mi da ne mogu ništa jer je on iz Lisca i da mora tamo da idem - kaže Aneli.

- Ja ne mogu da učestvujem u rijalitiju - kaže Janjuš.

- Svaka žena treba da odreaguje, ida se, piše peticija, i da tražiš zabranu prilaska - kaže Žana.

- Nije to tako lako - kaže Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading