ANELI NIJE NI SANJALA DA ASMIN OVO IMA U TELEFONU: Durdžić obelodanio emotivan snimak ćerke, Ahmićevu će ova scena RAZORITI!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je obelodanio emotivan snimak ćerke i pokazao kakav odnos ima sa malom Norom.

ANELI NIJE NI SANJALA DA ASMIN OVO IMA U TELEFONU: Durdžić obelodanio emotivan snimak ćerke, Ahmićevu će ova scena RAZORITI!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Facebook/Instagram

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Tokom prethodne emisije "Pitanja novinara" Aneli Ahmić izlanula se pred milionima, u nameri da namesti aferu bivšem partneru Asminu Durdžiću, da je on prevarant i da spinuje poruke i fotografije iz telefona, time što je zvao Miljanu Kulić. Ona je tokom pravdanja, Aneli priznala da Asmin poseduje kompromitujući sadržaj u telefonu. 

- On je zvao Miljanu, kad je čuo da će se vratiti, ne bi li mene ocrnio mene kod Miljane, ne bi li se ona digla i reći da sam prevarant. Asmin i ja smo živeli život, ja ne znam šta je slao, ja posedujem i slike, i poruke, mi smo se i svađali i slikali, svašta smo radili zajedno, logično. On sad prati ko je sledeći na tapeti da ulazi, to su prepiske koje su odavno objavljene, jedino ako nešto nije naštimano, mora biti kao kod mene u telefonu, sve po redu i po datumu - izlanula se Aneli, jer su mnogi pomislili da je ovim priznala da je unapred sve pripremila za ulazak u rijaliti "Elita 7". 

Republika

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić

 

Iako je Asmin demantovao sve informacije, koje je Miljana Kulić unela u Elitu, on je odlučio da nastavi da iznosi dokaze o svom odnosu sa ćerkom, koji Ahmićeva neprestano osporava i tvrdi da Asmin ne mari za dete.

Sada je obelodanio novi snimak, u kom je Nora u automobilu, nasmejana i razigrana, dok je Asmin snima, ne bi li sačuvao uspomenu. Kako i sam Durdžić tvrdi, u svom telefonu poseduje još mnogo fotografija i snimaka, a spreman je da sve otkrije, ne bi li dokazao koliko je laži Aneli iznela o njemu u rijalitiju, zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji tvrdi da je Asmin i dalje zaljubljen u Aneli i da sve radi, kako bi mu se vratila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading