ASMIN VOLI I MUŠKARCE?! Aneli otkrila kojim učesnikom Elite je Durdžić OPSEDNUT, ima čudan fetiš!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je priznala učesniku Elite da je Asmin zaljubljen u njega.

ASMIN VOLI I MUŠKARCE?! Aneli otkrila kojim učesnikom Elite je Durdžić OPSEDNUT, ima čudan fetiš!

Foto: Privatna arhiva, Pixabay

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić i dan-danas vode medijski rat, ona iz Elite, a on iz spoljnog sveta, međutim, prepucavanje ne prestaje. Svakodnevno iznose optužbe na račun onog drugog, a Aneli se danas našalila na njegov račun, pa otkrila da je verovatno zaljubljen u Marka Đedovića, jer je upravo on njegov tip, kako tvrdi Ahmićeva.

Učesnici Elite su ćaskali i komentarisali Asminovo ponašanje, a Aneli je imala komentar da Durdžić voli rečite osobe, koje se ne libe da kažu ono što misle, a upravo je takav Marko Đedović, pa je zaključila da je Asmin vrlo verovatno zaljubljen u njega, zbog čega ga spominje i komentariše.

 

- Zaljubljen je on u tebe, ja mislim, on voli tako rečite. Opsednut je tobom. Ti si mu neka inspiracija - rekla je Aneli šaljivo Marku Đedoviću.

Iako je ovo bila šala, nema sumnje da ovakav komentar Asminu neće prijati, te će odgovoriti bivšoj izabranici onako kako samo on zna, a Ahmićevu će skupo koštati izjava da njen bivši muž voli i muškarce.

Đedović se samo nasmejao i nije previše komentarisao, kako ne bi pokrenuo novu raspravu sa Durdžićem, a ova scena već je izazvala burne reakcije korisnika društvenih mreža i rijaliti fanova.

- Asmin je želeo da se pomirimo pre nego što sam došla ovde. Đedoviću, ja sam se probudila jedno jutro, a veče pre toga ga blokirala. 150 propuštenih poziva sa nepoznatog broja sam imala. Izašla sam jedno veče u Dubrovniku, dok smo bili zajedno, a onda smo se zbog toga posvađali i prijavio me je policiji. Rekao im je da nisam kod kuće i da me pronađu. Bila je neka žurka na plaži, a rekao im je da dođu na plažu i da sam ostavila dete kod kuće sa majkom. Posle toga je povukao to, rekao je da je rekao sve u afektu - govorila je nedavno Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
U prolazu

05.02.2024 14:15

Aneli ce se vjerovatno kajati za svaku njenu izgovorenu rijec protiv Asmina.Mala kada poraste i vidi da je tata zelio da se pomire a ona pobjegla u rijaliti da se j... sa Janjusevicem ce je mrziti najvise na svijetu.Sebicno joj je uzela odrastanje u izobilju a ponudila ocuhevu crkavicu koju kada podjeli na kcerkino izdrzavanje,pomoc roditeljima,kocku ,hedonizam ostace samo za makarone sa sirom i ustipke

sasa

05.02.2024 14:43

ova Gara se ukanalila do guse...sramota za zenski rod