MILJANA SMUVALA DARJANA ZA DAN ZALJUBLJENIH! Kulićeva zamislila Zolu, pa potpuno podivljala!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena prvog poljupca Miljane i Darjana već je postala viralna!

MILJANA SMUVALA DARJANA ZA DAN ZALJUBLJENIH! Kulićeva zamislila Zolu, pa potpuno podivljala!

Foto: instagram.com/printscreen

Jedan od retkih koji je patio kada je Miljana Kulić napustila Belu kuću je Darjan Radomirović, koji je čak molio Drvo mudrosti da mu da neki zadatak kojim bi zaslužio njen povratak. On je tada priznao da prema Nišlijki ima snažne emocije, te da bi voleo sa njom da ostvari neki odnos. 

Kada se vratila u Elitu, Miljana je odlučila da se, kako je sama rekla u studiju, poigra sa njim, međutim, čini se da joj se u međuvremenu zaista dopao, pa je sinoć ozvaničila vezu strasnim poljupcem, koji je iznenadio mnoge gledaoce.

Kulićeva se opustila tokom žurke i prepustila strastima, a Darjan je jedva dočekao da započne ljubavnu romansu sa Miljanom. 

Scena njihovog prvog poljupca već je postala viralna i kruži internetom, a komentari neprestano stižu. Dok jedni veruju da bi Miljana i Darjan mogli da opstanu, drugi smatraju da je Radomirović samo iskoristio priliku, kako bi postao glavna priča u rijalitiju i dobro se plasirao, što je definitivno cilj svakom učesniku Elite.

- "Pa, da, ovaj je isti Zola", "Darjan ima šifru neku", "Posle će mu đavo biti kriv, kad ga Miljana uzme pod svoje", "Neka im je sa srećom, zašto da ne"... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading