LOŠE VESTI ZA MILJANU KULIĆ, OVAJ DAN ĆE PREPLAKATI: Zola likuje, jedva je dočekao da se pohvali!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u Zolinom domu, Miljana je sve radila da ne dođe do ovoga.

LOŠE VESTI ZA MILJANU KULIĆ, OVAJ DAN ĆE PREPLAKATI: Zola likuje, jedva je dočekao da se pohvali!

Foto: Pink

Miljana Kulić se pre samo nekoliko dana vratila u Elitu, nakon diskvalifikacije i raskida sa Lazarom Čolićem Zolom, a njihov boravak u Beču i dan-danas je goruća tema u javnosti.

Čolić je odahnuo zbog Miljaninog odlaska u rijaliti, a danas proslavlja svoj rođendan sa najbližima, čime se pohvalio i putem društvenih mreža, gde je veoma aktivan.

Brojni fanovi su mu čestitali, a on je sve delio putem Instagrama, međutim, mnogi su se pitali da li će se Miljana setiti i javno mu se obratiti iz Elite, iako više nisu u dobrim odnosima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Čolić Zola

 

Kulićeva i sada tvrdi da je Zola njena najveća ljubav i da ne može da preboli činjenicu da nisu uspeli da sačuvaju njihovu vezu, pa nema sumnje da će joj teško pasti činjenica da Zola ovaj dan provodi bez nje.

Republika

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - govorila je Miljana po povratku u Elitu, a Zola nije želeo da komentariše njene optužbe.

- Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča - pričala je Kulićeva, a više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebala da reaguje i pomogne sinu jer je vidljivo da je on u jako lošem stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading