OVAJ SNIMAK GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Miljana Kulić zgadila život gledaocima, cimeri umalo POVRATILI!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je zgrozila javnost novim snimkom u Eliti.

OVAJ SNIMAK GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Miljana Kulić zgadila život gledaocima, cimeri umalo POVRATILI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Miljana Kulić je već popularna rijaliti učesnica i nedavno se vratila u Elitu, kako tvrdi, jača nego ikada. Kulićeva je liniju dovela do savršenstva, nadogradila kosu i izgleda nikad bolje, a više ne dozvoljava sebi da je publika vidi bez šminke, pa je tako za svaku emisiju, odnosno lajv, skockana od glave do pete.

Isto se desilo i sinoć, kada je Miljana obukla kratku haljinu i crni bodi ispod, ni ne sluteći šta će joj se dogoditi.

 

Naime, dok je razgovarala sa Urošem Rajačićem, za vreme pauze, Miljani se otkopčao bodi, pa je morala odmah da ustane i dobro se pomuči da ga "vrati" na svoje mesto. Međutim, to nije bilo tako lako, pa su scene bile poprilično neprijatne.

Izgledalo je kao da se Miljana dodiruje po međunožju, zbog čega je prisutnom Rajačiću bilo neprijatno, pa je skretao pogled. Kako je ova scena bila zbunjujuća, mnogi korisnici društvenih mreža su shvatili da se Kulićevoj zaglavio tampon, te da je zbog toga nastao ovaj problem, a komentari su se neprestano nizali.

Definitivno bi rijaliti učesnici trebalo više da obrate pažnju na kamere, koje prate svaki njihov korak, ali Kulićeva je uspela da reši problem i vratila se razgovoru sa cimerom.

 

 

- "Ništa čudno od nje", "Urošu se gadi, pogledajte facu", "Koliko neprijatno", "Rekla je Urošu da se okrene, haha"... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka, koji je već postao viralan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading