MILJANA NAPOKON SKINULA MASKU ANELI, JANJUŠ DOŽIVEO POMRAČENJE: Neviđena drama u Eliti, Ahmićeva saterana u ćošak!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je odlučila da progovori o Aneli Ahmić, Janjuš pobesneo kao nikad.

MILJANA NAPOKON SKINULA MASKU ANELI, JANJUŠ DOŽIVEO POMRAČENJE: Neviđena drama u Eliti, Ahmićeva saterana u ćošak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako se bliži Dan zaljubljenih, Veliki šef je odlučio da obraduje ljubavne parove u kući, pa je poslao novo pismo, kojim ih je obavestio šta će se dogoditi u Eliti ove nedelje.

Parove je obradovala nova informacija, međutim, glavnu odluku ipak donose ukućani. 

U skladu sa ovim pismom, učesnici su dobili zadatak da izaberu pet parova koji će imati privilegiju da se presele u kuću odabranih baš za vreme Dana zaljubljenih. Ova vest je izazvala uzbuđenje i nestrpljenje među takmičarima, ali i kod vernih gledalaca koji sa nestrpljenjem očekuju da vide ko će biti srećni dobitnici ove ekskluzivne prilike.

Ukućani su krenuli da glasaju i imenuju ljubavne parove, a tokom glasanja, došlo je do neočekivanog sukoba i svađe Miljane Kulić i Marka Janjuševića Janjuša:

- Ne moraš ironično govoriti za moju devojku, kao da ne vidiš emociju sa njene strane, nisi nam znači nikakav prijatelj -rekao je Janjuš.

- Ne vidim emociju, mislim da je folirant i da je ti voliš ali ti nju ne zanimaš -rekla je Miljana.

- Janjuš je potvrdio da sam rekla da li vam odgovara ili da u rehabu budete sami, vi odmah sada pravite zbrku, ako si dementna to nije moj problem -rekla je Miljana.

- Totalno si me razočarala,  ne zanimaš me više, praviš se kao da si nam prijateljica, a sve govoriš protiv nas, završile smo - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading