JANJUŠA IZJEDA KAJANJE ZBOG MIHAILOVOG SAMOUBISTVA: Napokon priznao istinu, ove reči SEKU POPUT ŽILETA!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je sinoć otvorio dušu u Eliti, pa priznao kompletnu istinu o smrti brata Mihaila.

JANJUŠA IZJEDA KAJANJE ZBOG MIHAILOVOG SAMOUBISTVA: Napokon priznao istinu, ove reči SEKU POPUT ŽILETA!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Tokom jučerašnjeg dana, učesnik Elite, Marko Janjušević Janjuš se nije dobro osećao, zbog čega je napustio emisiju "Amnezija", a kasnije se osamio sa Aleksom Erskim, pa mu priznao da ga kajanje izjeda.

Otkrio je cimerima razlog njegovog neraspoloženja, a čini se da o ovome nije mogao da priča sa Aneli Ahmić, pa je otvorio dušu svojim muškim prijateljima u kući:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Nisam ja na baterije, uzmi i sprdaj se. Ja ne mogu da radim to a u sebi se jedem. Kako se ja osećam kao budala, ništa meni ovo ne bi bilo teško da ja nisam u glavi razvaljen. Šest godina slušam isto ali ja sada imam svoj problem u glavi, ovo su nebitne stvari u životu šta se ovde dešava. To shvatiš kad ti se desi nešto gore od ovoga. Isti bi mi đavo bio možda da sam napolju, još gore bi mi bilo. Meni moji kažu mi se nerviramo kad se i ti nerviraš, ali kako ja da se iskontrolišem, šta da kažem - rekao je Janjuš.

- Mića meni danas upao i kao kakva depresija, fali mi žena jednostavno i to je to. To je poenta rijaltiija da budeš iskren i da radiš onako kako se osećaš - rekao je Aleksa.

- Meni ovde ne vredi para da se ovde svađam sa nebitnim ljudima, zato ja sad ovde ćutim jer me ne zanimaju ovde priče -rekao mu je Rajačić.

Nakon ovog razgovora, Janjuš se posvađao sa Aneli, pa je izvređao i otkrio da zna sa kojim je muškarcima bila pre ulaska u Elitu, ali da o tome sada neće pričati, jer ima ozbiljniji problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zora

08.02.2024 14:20

Kratko i jasno idi Janjusevicu kuci i tamo boluj tvoju bol.Kao da niko od nas nema u zivotu problema i trebamo jos tebe konja od dva i po metra zaliti koji zaradjuje izlezavanjem,seksom i babijim pricama .Navukao si se na oci publici i ti i ta tvoja zdepasta