BRUKA KAKVA SE NE PAMTI! Stigao DOKAZ da je Sita Ahmić pokazala LAŽNI STAN - vlasnik objavio sve slike?

Autor:

Zadruga

05.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić pokazala je stan, ali ovaj blam će se dugo pamtiti!

BRUKA KAKVA SE NE PAMTI! Stigao DOKAZ da je Sita Ahmić pokazala LAŽNI STAN - vlasnik objavio sve slike?

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, nedavno je dala intervju iz svog stana u Sarajevu koji je izazvao dosta pažnje javnosti. U videu je prikazala prostrani i lepo uređeni stan u kome, kako tvrdi, živi sa svojom decom. Detaljno je pokazala prostorije stana, uključujući dečje igračke, kupatilo, i veliki dnevni boravak, ističući posebno prisustvo tople vode, a sve to može se videti i na fotografijama u priloženoj galeriji.

 

Međutim, nakon objavljivanja videa, korisnici društvenih mreža su izrazili sumnju u istinitost Sitinog tvrdjenja. Pojedini su čak sproveli istraživanje i pronašli stan u oglasima za iznajmljivanje na dan, tvrdeći da je upravo to isti stan koji Sita pokazuje u svom videu.


Na tu temu, mnogi su izneli svoje mišljenje, a neki od komentara u vezi sa ovom situacijom su bili: "Ovo je iznajmljen stan na dan", "Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta", "Njen stan, a prazan", "Zašto nije otvorila nijedan orman?"

 

 


Nakon svega, ostaje da vidimo šta će biti konačni ishod ove priče. Sita tvrdi jedno, dok javnost iznosi svoje sumnje na osnovu pronađenih informacija. Ostaje nam da sačekamo da vidimo šta će biti konačna istina u vezi sa stanom koji je postao predmet interesovanja javnosti. Svakako, ovo je tema koja će privući dodatnu pažnju kako javnosti, tako i medija.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading