KRUNA ĆE PROPASTI U ZEMLJU OD SRAMOTE: Janjuš priredio ćerki BRUKU za sva vremena, zbog Aneli neće smeti iz kuće da izađe!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O sramotnoj sceni Aneli Ahmić bruji javnost, Janjuševa porodica gleda i ne veruje.

KRUNA ĆE PROPASTI U ZEMLJU OD SRAMOTE: Janjuš priredio ćerki BRUKU za sva vremena, zbog Aneli neće smeti iz kuće da izađe!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica Elite, Aneli Ahmić, već je poznata po brojnim lapsusima, ali je sada, čini se, prevazišla sebe.

Naime, Marko Janjušević Janjuš je pokušao da ispita njeno opšte obrazovanje, pa joj je postavio nekoliko pitanja, a ona je pokazala iznenađujuće neznanje. Pre nekoliko sezona, ovakav test je sa Janjušem prošla i Maja Marinković, koja nije umela da nabroji deset domaćih životinja, a Janjuš se šokirao kada je čuo Aneline odgovore:

Republika

Foto: printskrin

Aneli Ahmić

 

- Kako se zove mladunče krave? - upitao ju je Janjuš.

- Kravica... kako se zove - odgovorila je Aneli.

- Kravica... A mladunče konja? - nastavljao je Janjušević.

- Poni - rekla je Ahmićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Janjuš nije mogao da dođe sebi od šoka, a Aneli je bila ubeđena da briljira u ovom testu opšte kulture. Naravno, ova scena je ubrzo postala viralna, a komentari su se nizali.

- "Ena i Kruna su našle savršenog člana porodice, konačno našao ravnog sebi", "Kakav blam, ovo znaju i deca", "Janjuš je našao nekoga da ispituje", "Kruna je dobila savršenu maćehu, mnogo će je naučiti", "Ljudi, ovo je takva sramota"...  - glasili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Nakon ovog kratkog ispitivanja, Janjuš je "počastio" Aneli jednom vrelom akcijom, pa se čini da je ipak ponosan na nju i njeno znanje, a da li će posvetiti malo vremena, kako bi je naučio osnovnim stvarima - ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading