"SRAMNO, NEMA LJUDSKOSTI!" Zorica Marković sačekala idealnu priliku da JAVNO URNIŠE Milenu Kačavendu!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zgrožena dešavanjima u Eliti, žestoko oplela!

"SRAMNO, NEMA LJUDSKOSTI!" Zorica Marković sačekala idealnu priliku da JAVNO URNIŠE Milenu Kačavendu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorica i Milena

Pevačica Zorica Marković poznata je po svom britkom jeziku i žestokim rečima, pa je konačno odlučila da se oglasi za domaće medije i da progovori o dešavanjima iz rijalitija "Elita", tačnije u žestokom sukobu Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice koji je tokom celog prethodnog dana tresao imanje u Šimanovcima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Bebica svađa Elita

- On je naučio odlično da igra rijaliti zahvaljujući Kulićkama. On je gledao sve, snimao, a to je radio i u njihovom domu. On je sve vreme bio kod njih, živeo tamo, a imao je i svoje razloge što je sve to kako sam kaže trpeo, podnosio, ali ne može niko nikako da natera da živi gde ne želi. On da je hteo mogao je da ode, na ulicu, na ulicu ali svi znamo da je imao gde. Meni nije jasno samo, Marija ga je onoliko branila, najbolji čovek na svetu, svašta smo slušali i gledali, a sada se ne zna ko je on, ovo sada ili ono od ranije, ali bih rekla da je on ovo. Sramno je, da ne pominjem ono gde Milena njemu govori da isporovicira Miljanu. Sve mi znamo šta je ko radio, Miljana, Bebica, a on sada glumi velikog igrača, ali tu nema ljudskosti. Ono pravljenje plana Kačavende i njega da diskvalifikuju Miljanu, to je sramno, prešli su sve moguće granice - komentarisala je za Pink.rs Zorica Marković. 

Poznato je da je Zorica prošle godine tokom učešća saznala da je Milena Kačavenda nju pljuvala i brutalno komentarisala, a očigledno se taj rat nastavlja i u novoj sezoni, samo su se uloge zamenile, pa je sad pevačica u prilici da sve vidi i da svoj sud. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

19.10.2023 20:59

Ja zaista ne znam zasto se niko od novinara ne pozabavi da pita Zoricu,kako je moguce da su u z2 bili smrtni neprijatelji,da joj je cak Marija Kulic u emisiji polomila prst,a onda posle zadruge,Zorica se kune u psiho mixy i Kulice i ne sme da pisne nista protiv njih...Zasto se neko ne zapita,sta se zaista desilo sa Zoricom?