ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O POMIRENJU SA BULIĆEM: Odnos nam je bolji, uz mene je više nego IKAD!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka na društvenoj mreži otkrila šta se dešava sa njom i Acom.

ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O POMIRENJU SA BULIĆEM: Odnos nam je bolji, uz mene je više nego IKAD!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je bila u jeku skandala kad su njeni bivši fanovi sa društvene mreže Instagram obelodanili poruke sa njom i svima otkrili da je njene veza sa Acom Bulićem bila dogovorena, ali i prepiske u kojima je ona njega "molila" za ljubav i pažnju, koju očigledno nije dobijala u meri koju je želela, niti na način koji joj je odgovarao. 

Međutim, iako je mnogima delovalo da je na priču Ane i Ace zavuek stavljena tačka, nova objava na storiju bivše zadrugarke danas je zbunila mnoge. Naime, ona je podelila grupu podrške sa društvene mreže Facebook, koja u nazivu ima Acino i njeno ime, kao i fotografiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić objava na Instagramu

Ona se večeras oglasila putem prenosa uživo na Instagramu, gde je otkrila da se sa Acomnije pomirila jer nije spremna za vezu, ali da su u nikad boljim odnosima. 

- Nisam sa Acom Bulićem, emotivno sam slboodna žena. Nisam sa Acom, ne jer smo se posvađali, naš odnos je još bolji sad. Nisam sprema da se nekome emotivno dam, ne treba nikoga da zavlačim. Taj čovek je moj prijatelj, uz mene je još jače nego što je bio. Aca je moj prijatelj, čujemo se svaki dan, viđamo svaki drugi i jako mi je lepo - poručila je Ana Ćurčić putem uživo prenosa na društvenoj mreži Instagram, pa dodala:

- Nisam lagala, sa Acom sam bila. Treba mi vreme, lepo mi je kao sad. Aca je uz mene, zauvek. Aca i ja smo u savršenim odnosima. Da li treba svaki dan da slikam gde idem sa Acom, šta radim? Da li ćete bolje da se osećate?

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić lajv na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading