PALO POMIRENJE ANE ĆURČIĆ I BULIĆA: Fanovi se ponovo aktivirali, osvanula SLIKA na zvaničnom profilu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.10.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka iznenadila sve novom objavom na društvenim mrežama.

PALO POMIRENJE ANE ĆURČIĆ I BULIĆA: Fanovi se ponovo aktivirali, osvanula SLIKA na zvaničnom profilu! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je bila u jeku skandala kad su njeni bivši fanovi sa društvene mreže Instagram obelodanili poruke sa njom i svima otkrili da je njene veza sa Acom Bulićem bila dogovorena, ali i prepiske u kojima je ona njega "molila" za ljubav i pažnju, koju očigledno nije dobijala u meri koju je želela, niti na način koji joj je odgovarao. 

Međutim, iako je mnogima delovalo da je na priču Ane i Ace zavuek stavljena tačka, nova objava na storiju bivše zadrugarke danas je zbunila mnoge. Naime, ona je podelila grupu podrške sa društvene mreže Facebook, koja u nazivu ima Acino i njeno ime, kao i fotografiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Na profilu bivše zadrugarke dugo nije bilo bilo kakvog traga o Aci, ali očigledno se ponovo nešto dešava u njihovom odnosu, zbog čega su se ponovo aktivirale fan grupe, što je Ana odlučila da odmah podeli. 

Ona se zvanično nije oglasila povodom ove situacije, niti potvrdila da je u vezi sa Acom, ali ni otkrila u kakvom su odnosu, a mnogi iščekuju da bivša zadrugarka prizna istinu i obraduje ih lepim vestima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

19.10.2023 15:14

S'obzirom da veru koju ispoveda dozvoljava vušeženstvo nije ni čudo da pored venčane supruge u Londonu i nezvanične u Beogradu svom "Haremu" pridoda i Anu alijas Hurem. P. S. Mora Ana da se miri sa Acom jer od nove godine ili sa Acom ili u Elitu jer joj u januaru ističe najam stana kojeg je iznajmio Aca Bulić.