ANELI PUKAO FILM, ODLUČILA DA UNIŠTI JANJUŠA: Posle haosa prolila reku SUZA, najavila totalno RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicu "Elite" niko ne može da smiri posle današnje svađe sa bivšim košarkašem.

ANELI PUKAO FILM, ODLUČILA DA UNIŠTI JANJUŠA: Posle haosa prolila reku SUZA, najavila totalno RASKRINKAVANJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić nakon svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem u radio-emisiji "Amnezija" završila je sama u krevetu i prolila reku suza. Njoj je prišao Uroš Stanić u nadi da će je utešiti i smiriti, ali mu to nije polazilo za rukom. 

- On sve ovo laže što priča, bolje da ne pričam šta mi priča na uho. Priča da bih se zaljubila i vezla za njega. On meni priča svašta, nešto lepo... Ja ću to reći kad bude trebalo... Ja ispadam najgora, a on se igra sa mojim osećanjima. On igra igre, pravi klipove i samo gleda u kamere. Ja neću uopšte da spominjem neke stvari - govorila je uplakana Aneli. 

- Je l' ti govorio da te voli? Ja stvarno mislim da on nije fejk - poručio je Uroš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić plače zbog Janjuša

Inače, Aneli i Janjuš su se sinoć posvađali tokom žurke, kad je ona napravila ljubomornu scenu jer je bivši košarkaš pominjao suprugu Enu, nakon čega je pokušala da mu uzvrati istom merom. Ona mu je rekla kako ona i dalje voli Asmina, zbog čega je nastao haos i prekinuli su svaki kontakt. 

U radio-emsiji Janjuš je Aneli proglasio najvećim foliratnom i prevarantom, uveren da ona prema njemu nema iskrena osećanja i da je spremna na sve, a Ahmićeva je pokušala da se svađa sa njim, ali je samo napustila studio i otišla da se sprema za spavanje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading