PRVA TRI MESTA U ELITI: Publika nagradila OVE takmičare!

Autor:

Zadruga

17.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić saopštila takmičarima rezultate glasanja!

PRVA TRI MESTA U ELITI: Publika nagradila OVE takmičare!

Foto: Pink

Elita

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je ušla u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Pred sam kraj emisije "Pretres nedelje", Ivana je takmičarima otkrila koja tri takmičara je publika proglasila za najzahvalnije.

- Birali ste najzahvalnijeg i najnezahvalnijeg, rezultati ankete se nisu mnogo podudarali sa vašim. Hoćemo prvo zahvalnog? - rekla je Ivana.

- Najzahvalnija osoba je Matora na trećem mestu - rekla je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora

- Hvala, ove ankete ljudi smatraju olako, da li je loše ili dobro meni to mnogo znači, meni ko god pokaže poštovanje, gledam da to uzvratim. Svašta su navodili danas i hvala ljudima koji su glasali. Ivana ja prošle godine sam bila prema Aniti mnogo nepoverljiva, i toliko surova, ne bih volela da joj nisam pružila šansu, vidiš da su mnogi sumnjali, ali mi transparentno funkcionišemo, uvek će doći do čavkica. Stvarno sam iznenađena, ali mi je i drago . Ja nikda nisam rekla da sam dobar čovek, pa čak ni u svađi - rekla je Matora.

- I u prijateljstvu i u Eliti, Matora koja je ovde godinama gledaj ti koje je to poštovanje, u prijateljstvu isto, dodelio bih joj mnogo lepih epiteta - rekao je Ša.

- Ja sam je danas navela u odnosu sa mnom, mislim da je jako zahvalna, ovde poštuje od prve do poslednje stvari nije kao ove nove zvezde - rekla je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

- Na drugom mestu nalazi se Aneli Ahmić - rekla je Ivana.

- Hvala puno, verovatno su prepoznali nešto u tome. Jako sam zahvalna Janjušu na tome što mi je pomogao, to je istina. Mislim da se ne družimo da bi me mnogo više bolele neke stvari - rekla je Aneli.

- Na prvom mestu nalazi se Bebica - rekla je Ivana.

- Mogu da povežem sa sezonom pet i šest, a ja ću nastaviti da opravdam svoj honorar, svoje učešće. Ja stvarno kome mogu da izađem u susret izađem, kome neću da izađem jednostavno neću. Eto jednu lepu titulu barem da ponesem - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading