ŠOK! Nakon Janjuševih OPTUŽBI, Zola otkrio da li je bio INTIMAN sa Slađom, pa PONIZIO Miljanu Kulić!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolu takmičari "Elite" neprestano pominju, a on je dao svoj sud o svim aktuelnim dešavanjima!

ŠOK! Nakon Janjuševih OPTUŽBI, Zola otkrio da li je bio INTIMAN sa Slađom, pa PONIZIO Miljanu Kulić!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Lazara Čolića Zolu, bivšeg učesnika "Zadruge", brojni učesnici "Elite" ovih dana pominju u svojim međusobnim obračunima, a on se oglasio prokomentarisao aktuelne teme iz najgledanijeg rijalitija.

Miljana je ovih dana u središtu sukoba - svađa se sa Matorom i Anitom, često u provokacijma pominje tebe... Takođe, s druge strane, ne prestaje rat s Bebicom i Teodorom. Kako to komentarišeš?

- Iskreno, svi sukobi na verbalnom nivou su mi zanimljivi izuzetno i zaista u poslednje vreme često pratim "Elitu" jer vidim da me baš pominju mnogi i onako bude mi zanimljivo da, pored nekih mojih privatnih stvari, gledam tamo neke kako se raspravljaju šatro oko mene. Iskreno, ne zanimaju me apsolutno te osobe, želim im sve najbolje, ali bez bilo kakvog kontakta sa mnom. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zola

Matora kaže da nikakav problem s tobom zbog Anite nema, čak naprotiv? Zbog čega ih onda Miljana provocira pominjući tvoje ime?

- Mislim da Matora nema potrebe da ima problem s amnom bilo kakav, kao ni Anita, ali Miljanino provociranje je jasno jer ih ne podnosi u paketu zbog svima nama poznatih stvari, pa koristi moje ime samo da bi ih možda podsetila na neke stvari. Meni je to glupo, iskreno, ali neću se mešati.

Republika

Foto: Printscreen/pink

Anita i Matora

Kako komentarišeš ovogodišnje ponašanje Slađe Poršeline? Žestoko je zaratila i sa Janjušem, koji je pominjao da si mu ti prepričavao vaš seksualni odnos i peh koji ste navodno imali. Jeste li bili intimni? 

- Što se tiče Slađe, vidim da se i ona baš onako izgasirala na rijaliti, pa neka joj je sa srećom, ali s*ks nismo imali. Da, istina je to što je Janjuš pričao, ali nije Slađa Lazić bila u pitanju, pogrešno me razumeo Janjuš (smeh). Nismo bili intimni.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Slađa Lazić

Da li joj pristaje nadimak Poršelina Blinda ili bi joj dao neki drugi?

- Sad trenutno je iz Fićoline došla do Fićolina 4X4.

Kako komentarišeš to što je pukla tikva izmedju Slađe i Bebice?

- Ne znam zašto im je pukla tikva, možda Bebici pukne tikva i sa drugim drugaricama... Nikad se ne zna, sve je moguće - rekao je Zola za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading