RODITELJI ELITNIH JAVNO RATUJU: Žestoke uvrede u programu uživo, otac rijaliti učesnika odmah UZVRATIO!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gostovanja saznao šta se priča o njegovom sinu, hitno reagovao.

RODITELJI ELITNIH JAVNO RATUJU: Žestoke uvrede u programu uživo, otac rijaliti učesnika odmah UZVRATIO!

Foto: Ilustracija

Voditeljka Anastasija Buđić je večeras ugostila u emisiji "Pitam za druga" majku Jelene Golubović i oca Pavla Milevskog. Pablpv otac je komentarisao sinov odnos sa Sarom Šljivar, nakon što su sinoć nakon žurke zajedno završili u krevetu. 

- Meni je to slatko. On je pozeleneo jer nije htela da prespava, a glupo je da odmah spavaju zajedno. Gledaju neku kameru levo od kreveta i smetaju im kolege koje gledaju. Njima smeta publika, ali mi je jako simpatično i vidim da Sara pozitivno deluje na Pabla i da se on malo opustio. Mislim da je to stvarno nešto epo što se desilo, zašto da ne? - govorio je otac učesnika "Elite". 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Otac Pavla Milevskog Pabla

- Da li Vam se sviđa potencijalna snajka? - upitala je voditelja. 

- Zašto da ne? Nikad se nisam mešao i glpo je mešati se, nema on pet godina. Meni oni deluju kao da su okej, voleo bih da to bude okej jer mi deluje da ljubavni partneri lakše idu tim stepenicama - rekao je on. 

Anastasija je nakon toga Pablovom ocu otkrila da se za domaće medija oglasila Sarina majka koja smatra da je njegov sin folirant. 

- Pa dobro, svako ima pravo na svoj komentar. Pablo kad vidi da ne ide, on ne trpi. Sve dok Sara ima pozitivnu energiju on će da bude iskren, takav je i u privatnom životu. Imao je jednu devojku. Jeste patio jednom svojom greškom, jer je prekinuo, a posle mu je bilo krivo - poručio je on. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Anastasija Buđić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading