STANIJA NAJAVILA TUŽBU: Pobesnela u emisiji, pa otkrila da joj je Asmin posle SUOČAVANJA sa Aneli priznao da ju je LAGAO!

Autor:

Zadruga

14.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta odlučila da tuži bivšu zadrugarku, otkrila kako je protekao razgovor sa Asminom Durdžićem!

STANIJA NAJAVILA TUŽBU: Pobesnela u emisiji, pa otkrila da joj je Asmin posle SUOČAVANJA sa Aneli priznao da ju je LAGAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević se uključila uživo u emisiju "Pitam za druga" putem telefonskog poziva, te otkrila voditeljima Stefanu Miloševiću Pandi i Stefanu Kandiću Kendiju da je Viktoriji Viki Mitrović spremila tužbu.

- Digla sam pompu i ova moja afera drma čitav Balkan... Jedino ko može da me povredi je osoba sa kojom sam imala nešto, a to je Asmin, a drugi ne mogu jer ja njih ne poznajem. Ja se vodim onime što se dešava u mom realnom životu. A što se tiče drugih koji se mešaju ili pokušavaju da se mešaju, oni ne mogu da me dotaknu, mizerni su mi i smešni. Desilo se da ste imali gošću koja je iznela tako neke neistine i priče, ja nemam šta drugo da uradim, nego da podnesem tužbu! Ja razumem da neko pokušava da dobije medijsku priču jer je moja priča jaka, jeste na konto mog imena, ali nije u redu na sve ono što mi se dešava, da mi neko pakuje dodatne priče i afere. Rečeno je da mi je neko skinuo dečka, jer je to neistina... Ide tužba, a oni neka na sudu neka iznose, a pošto znam da je neistina, ja ih dobijam na sdu jedan kroz jedan! Ja se ne bavim njima, tako da sve prepuštam mom timu advokata - rekla je Stanija.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Stanijino uključenje u "Pitam za druga"

- Ima nekih koje zovu: "Stanijin bivši" i to mu dođe kao statusni simbol - rekao je Panda.

- Ima svaki moj bivši dečko da bude sa kim hoće, ali je ružno da se one posle opet kače na mene, da me provlače. Šta je moj bivše, bivše je. Zašto spominjati mene u bilo kom kontekstu - rekla je Dobrojevićeva.

- Koji je tvoj poslednji proizvod - pitao je Panda.

- Proslavila sam mnoge ovih 10-15 godina, ali su se svi ugasili, ja i dalje postojim. I ova sada devojka se proslavila na konto ove priče - rekla je Stanija.

- Kakav je status trenutni tebe i Asmina - pitao je Panda.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Stanijino uključenje u "Pitam za druga"

- Alibaba se bori i dalje. Ne odustaje... Tek posle mog suočavanja sa Aneli je on meni priznao koliko me je sve lagao. Sve je lagao da bi došao do mene i kada me je osvojio...On je meni mnoge stvari priznao tek posle mog suočavanja. Ja uvek poštujem istinu kakva god da je i sve bi bilo mnogo lakše da je ranije rekao. Ne znam da li ću mu dati šansu, videćemo - rekla je Stanija.

- Sinoć su učesnici u "Eliti" imali priliku da vide vaš razgovor, kak oti komentarišeš njihove komentare - pitao je Kendi.

- Moram da kažem da nisam ušla tamo da bih je nagazila niti da iznesem ono što je on izneo. Ja nisam pristala na to da me on pripremi nekim pitanjima, ja sam ušla zbog sebe, da kažem da nisam išla ciljno da joj napakostim. Što se tiče ukućana i njihovih komentara, ja sam pobednica rijalitija u kom su me gazili, pa sam izlazila kao pobednica i miljenica naroda - rekla je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

14.10.2023 23:58

Ova Stanija bas pala na dno! Prolupala totalno! Klimakterijum ??

Kiki

15.10.2023 09:22

Stanija ove godine mnogo laže.