PRISTAJE NA SVE, SAMO DA JE VRATI! Nakon Stanijine DRAME na Pinku, Asmin se hitno oglasio i prihvatio njen ULTIMATUM!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić prihvatio ultimatum Stanije Dobrojević, želi da je vrati!

PRISTAJE NA SVE, SAMO DA JE VRATI! Nakon Stanijine DRAME na Pinku, Asmin se hitno oglasio i prihvatio njen ULTIMATUM!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Starleta Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o tome kako se oseća nakon suočavanja sa Aneli Ahmić i da li sada veruje Asmin Durdžiću. Stanija je istakla da obe strane igraju "prljavo", pa Asminu poslala jasnu poruku.

Naime, ona mu je rekla da ako je voli i želi da živi sa njom u Majamiju, mora da se distancira od cele priče sa Aneli i njenom sestrom Sitom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević

Asmin se hitno oglasio povodom ovoga putem storija na društvenoj mreži Instagram, te pristao na Stanijin ultimatum.

- Prestajem sa svime! Idem da se istuširam i u teretanu!!! Od ovog momenta neću da reagujem ni na čiju prozivku!!! Vezano za moju prošlost sa Aneli!!! Sita, više nikad neću spomenuti tebe, ni tvoju porodicu!!! Želim vam sve najbolje u životu! - poručio je Asmin.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin pristao na Stanijin ultimatum

Podsetimo, Asmin je već jednom izjavio da više nikada neće prozivati Aneli i njenu sestru, ali je to prekšrio. Ostaje da ispratimo hoće li ovog puta izdržati i ispuniti reč datu Staniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

10.10.2023 06:49

Drustvene mreze sluze ljudima da bi glumili nivo, srecu i materijalno bogatstvo, a stvari u realnosti su suprotne tome. Tako nam je i Stanija poslala sliku svog "sjajnog i nedostiznog zivota". Ali eto, malo je trebalo pa da vidimo da se mehur od sapunice rasprsio i da je ona samo jedna od mnogih ocajnih zena u potrazi za emocijom ljubavi. Ovaj blam joj nije trebao, a posebno u njenim godinama, kada se predpostavlja da zena zna sa kim ima posla. Pa ovome se iz aviona vidi da je kompleksas i prevarant.