PALA NA KOLENA, MOLILA ZA OPROST, UDARALA LJUDE: Mlada doživela nervni slom nakon što je ostavljena na dan venčanja (VIDEO)

Autor:

Svet

21.05.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije na društvenim mrežama bile su pomešane.

PALA NA KOLENA, MOLILA ZA OPROST, UDARALA LJUDE: Mlada doživela nervni slom nakon što je ostavljena na dan venčanja (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Na dan svog venčanja, devojka je doživela neočekivan preokret kada je njen budući suprug odlučio da otkaže ceremoniju.

Jedan video na TikToku postao je viralan, jer je prikazao ovu dramatičnu situaciju, u kojoj je mladoženja doneo odluku da ostavi svoju verenicu.

Kasnije se otkrilo da je prekid veze bio posledica otkrića da je devojka, samo noć pre venčanja, otišla da se sastane sa svojim bivšim dečkom.

To viđanje nije bilo običan susret, već je završilo neverstvom.

Prijateljica mlade obavestila je mladoženju o ovome, što je izazvalo dramu i rezultiralo otkazivanjem svadbe.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details ♬ original sound - dansiws

Na snimcima koji su se pojavili, može se videti mlada u venčanici kako plače i moli za oprost, padajući na kolena na ulici i udarajući ljude buketom cveća.

Reakcije na društvenim mrežama bile su pomešane.

Dok su mnogi izrazili saosećanje prema mladoženji i razočaranje postupkom mlade, bili su i srećni što je istina otkrivena pre nego što je brak sklopljen.

Podsetimo, jedna mlada doživela je neočekivan preokret na svom venčanju. Naime, nije ni slutila da će njen suprug zaboraviti da je obavesti o tome da će njegov brat zaprositi svoju partnerku tokom njihovog venčanja. Ona tvrdi da je bila toliko šokirana da je napustila proslavu i izjavila da je "spremna za poništenje braka".

Mlada je ispričala da je dan bio savršen osim jednog velikog kiksa tokom prijema. Ona je priznala da je brat njenog supruga, Ben, već unapred izazivao nelagodu kod nje, ali da nije bila iznenađena kada je njen suprug zamolio Bena da bude njegov kum. Nedeljama pre venčanja, Ben je otkrio da planira da zaprosi svoju partnerku Melodi. Dok su svi delili sreću zbog Bena, on je otkrio da "se nada da će to učiniti na venčanju", na šta je mlada nervozno reagovala, rekavši: "Ako to uradiš, moja braća će te izbaciti iz venčanja!"

Mlada je tvrdila da je upozorila svog budućeg supruga da to ne sme da se desi, nazvavši to neukusnim. Ponudila se čak da organizuje posebnu proslavu kako bi Ben mogao da izvede svoj plan, na šta su Liam i Ben pristali. Međutim, na dan venčanja, sve je krenulo po zlu kada je Ben tokom svog govora za kuma zastao kod Melodi i zaprosio je. Mlada je bila besna i izjavila da je napustila proslavu, dok su je Liam i njena majka tešili. Liam se izvinjavao, tvrdeći da su mu rekli da će biti u redu, ali mlada je bila gotova sa venčanjem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading