STANIJA STIŽE U ŠIMANOVCE: Nakon SUOČAVANJA sa Aneli i Asminom spremna da ispriča SVE!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ispovest starlete, čija je ljubavna priča jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti!

STANIJA STIŽE U ŠIMANOVCE: Nakon SUOČAVANJA sa Aneli i Asminom spremna da ispriča SVE!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević ponovo je posetila Šimanovce ove nedelje. Naime, ona je bila gošća voditeljke Sanje Marinković u emisiji "Magazin In", koja će se emitovati sutra na televiziji Pink. Kako je pomenuta televizija najavila, Stanija će u emisiji imati ispovest u krahu ljubavi sa Asminom Durdžićem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

- Ja na sedmom nebu, stigli u Srbiju i desi se da na televiziji izađe žena i kaže da sam ja otela njoj muža i oca detetu. Onda dođe momenat kad ne možete očima da ga gledate - rekla je Stanija u najavi za ovu emisiju.

Podsetimo, Stanija se nedavno vratila u Srbiju i ušla na kratko u "Elitu", kako bi se suočila sa Aneli Ahmić. Takmičarka ovog rijalitija je iznela svoju stranu priče Staniji, nakon čega je ona dala još jednu šansu Asminu, ali se vrlo brzo pokajala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

Stanija je odlučila da zauvek raskine sa njim, a nama ostaje da ispratimo hoće li u ovoj emisiji otkriti zbog čega je donela konačnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading