"NE ZNAM DA LI ĆE BITI SVADBE, IDEMO POLAKO" Šok ispovest Stanije Dobrojević o odnosu sa Asminom!

Autor:

Zabava

14.10.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta otvorila dušu u emisiji "Magazin In", pa progovorila o odnosu sa Asminom Durdžićem!

"NE ZNAM DA LI ĆE BITI SVADBE, IDEMO POLAKO" Šok ispovest Stanije Dobrojević o odnosu sa Asminom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević je u emisiji "Magazin In" otkrila kako je Asmin Durdžić uspeo da je osvoji, o čemu je više puta pričala, a onda je iznela nove detalje o odnosu sa njim.

- On se baš borio da uopšte dođe do mene! Kada smo se dopisivali pitao me kada ću doći u Beograd da popijemo kafu, a ja sam mu odgovorila da sa njim kafu u Beogradu nikad neću popiti! Onda je on dobio vizu, kupio kartu i bukvalno posle par dana došo u Majami. Iznajmio je stan odmah preko puta mog. Dole smo imali Starbaks kafeteriju i tu smo svakog jutra počeli da pijemo kafu. Tako je počela naša priča - rekla je Stanija pa dodala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

- Najviše me je pridobio svojom pažnjom. ujutru dok radim jogu, on odšeta do kafeterije, kupi kafu i donese mi i ostavi pored. Takođe, odvede me kod frizera na prime, i sačeka dok mi završe frizuru. Zaista je bio divan i takvim stvarima me je osvojio - ispričala je ona, pa nastavila:

- Ja sam se zaljubila... uživala sa dečkom u Majamiju, verili se...najavili venčanje. Bila sam na sedmom nebu. Došla sam u Srbiju i na televiziji videla ženu koja je rekla: "Stanija mi je otela muža i oca mog deteta". Javnost već zna šta se dešavalo, ne bih mnogo da širim priču, ali sam odlučila da se sklonim i otputovala sam iz zemlje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

- Očekivala sam da ću biti u problemu, ali puštala sam da se situacija sama od sebe odvija. Prošlo je mesec dana, nismo se videli, ali smo imali kontakt telefonom. Htela sam da mu pružim još jednu priliku i porazgovaramo! On je sve uradio da meni dokaže da ne postoji papir tog venčanja, da to što ona priča nije istina. Ja sam u jednom momentu zaista verovala toj ženi i mislila da je on prevarant.

- Iako mi je dokazao, ja sam sumnjičava. Sada idemo polako... Ne znam da li će svadbe biti, ali i to ne znači ništa. Najlakše je udati se ili oženiti. Hoću da prođe neko vreme pa ćemo videti šta će se desiti - zaključila je Stanija.

Stanija je emisiju snimila pre konačnog raskida sa Asminom, koji se dogodio nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading