ELITA IMA DVA NOVA LJUBAVNA PARA: Alkohol je uradio svoje, takmičari se izmešali po KREVETIMA!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjim časovima pljušte poljupci, spavaća soba puna ljubavnih varnica!

ELITA IMA DVA NOVA LJUBAVNA PARA: Alkohol je uradio svoje, takmičari se izmešali po KREVETIMA!

Foto: promo

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana još jedna žurka, na kojoj su se takmičari po svemu sudeći sjajno proveli jer je na kraju noći Bela kuća bila bogatija za dva nova ljubavna para. Iako je prethodne noći na imanju bilo mnogo žestokih svađa i obračuna, ipak su neki našli način da uživaju, opuste se i prepuste strastima. 

Naime, prvi novi par rijalitija "Elita" su Luka Maso i Anđela Šparavalo, kojji se već danima muvaju i mnogo vremena provode zajedno, a očigledno je da im je alkohol pomogao da se opuste i zajedno završte u krevetu, gde su pljuštali strastveni poljupci. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anđela Šparavalo

Inače, Luki je ovo već treća devojka za mesec dana, a ostaje da vidimo da li će mu doneti sreću, jer mu prethodne veze nisu potrajale. 

Drugi novi par su Sara Šljivar i Pavle Milevski Pablo, koji su se sve vreme mazili u njenom krevetu, a on ju je bez prestanka obasipao pažnjom. Između njih dvoje je takođe pao poljubac, ali su zaspali u razdvojenim krevetima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sara Šljivar i Pablo

Da li će neki od ova dva para opstati i nastaviti vezu ili će ovo biti prijateljstva sa povlasticama, ostaje da već večeras saznamo tokom emisije "Pitanja gledalaca". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading