STANIJU URNISALA BIVŠA ZADRUGARKA: Javno razotkrila njen TAJNI PLAN, evo šta se krije iza veze sa Asminom!

Autor:

Zabava

11.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Đorđević ugrabila priliku da žestoko potkači bivšu devojku Marka Markovića.

STANIJU URNISALA BIVŠA ZADRUGARKA: Javno razotkrila njen TAJNI PLAN, evo šta se krije iza veze sa Asminom!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što se u "Eliti" desilo součavanje Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević mnogi su poželeli da javno iznesu svoj sud o gorućoj rijaliti temi, a jedna od njih bila je i Žana Đorđević. Ona se oglasila i žestokim rečima progovorila o Staniji, koja je podsećamo bivša devojka Marka Markovića, pa nije ni čudno što Žana nije želela da je poštedi. 

- Gledala sam suočavanje Aneli i Stanije. Što se tiče mog komentara i mišljenja, mislim da je Aneli bila daleko dominantnija od Stanije u razgovoru. Sa moje tačke gledišta mi je celo to suočavanje više izgledalo kao nadmetanje šta je kome kupljeno po skupljoj ceni, čije su krpice i komadi odeće fejk, a čiji original. S obzirom da pričamo o ženi koja je ostavljena i prevarena i o novoj izabranici dotičnog Anelinog sadašnjeg-bivšeg muža, mislim da je razgovor bio dosta čudan, pitanja su bila jako čudna sa obe strane. Meni su izgledale kao dve školske drugarice koje se dugo nisu videle, pa su se srele i sele da proćaskaju na klupici u parku, ko je kada i koliko imao intimnih odnosa u međuvremenu, ko je gde, šta, kada i koliko pazario - priča Žana, koja ne veruje u Stanijinu priču da nije znala da je Asmin oženjen.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević Elita

- Ne mogu da shvatim, taman posla jos da razumem, a kamoli da prihvatim kao zdravorazumski da neko ko ima godina i iskustva kao Stanija pre toga nije jasno ispitala situaciju sa kim ulazi u ozbiljnu emotivnu vezu, pravljenje porodice i dece je ozbiljan korak ka životu. Propusti se svima dešavaju, ali ovo je previše kratak vremenski period za takav propust. Takve propuste sebi kao ozbiljnoj ženi i dugogodišnjem rijaliti igraču nije smela da dozvoli. Pre mislim da Stanija na ovaj način želi da se vrati svojoj rijaliti karijeri i da je ovim postupkom i suočavanjem sa Aneli htela da pokaže kako je i dalje aktuelan rijaliti igraš, što "poštujem", to mi definitivno više tako izgleda, ona mi nikako ne izgleda kao zaljubljena žena.

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Žana Đorđević i Marko Marković

Žana je takođe brutalno prokomentarisala i Asmina, za kojeg smatra da je željan medijske pažnje i da mnoge stvari radi jer je iskomplksiran. 

- Sve mi ovo od strane bivšeg Anelinog muža i cele ove situacije koja se odigrava napolju izgleda kao jedan veliki jeftini medijski vašar, ko je koliko cigli zalepio na ploču od kuće ili nekog objekta... Deluje mi kao loša reklama za jeftino malterisanje zarad postizanja viših ciljeva. Stanija mi ne zvuči ni ubedljivo ni ozbiljno, opet moja tacka gledišta, naravno. Da je tako i da je ta ljubav između njih bila toliko jaka, ona bi i sada stajala iza cele priče koja je plasirana javnosti bez želje da se bilo kome opravda. Stajala bi čvrsto iza svojih reči da nije znala ništa, da je zavolela tog čoveka takvog kakav bas zapravo jeste i zaštitila ga kao osobu sa kojom je planirala porodicu, makar rečima. Nositi prsten, a pričati kako trenutno nije sa nekim je ravno dečijim pričama iz vrtića. Odrasle zrele osobe znaju da zaljubljenost traje od tri do šest meseci i da su prinčevi i vitezovi na belim konjima likovi iz bajki - objasnila je Žana za Pink.rs, te poručila za kraj:

- Gospodin bivši-sadašnji muž, gospodin nebitni, ima kompleks nebitnosti i želju za medijskom pažnjom, pa na taj način vređajući sve osobe napolju putem društvenih mreža i portala svoj kompleks nebitnosti misli da će pretvoriti u kompleks bitnosti. Gospodin nebitni sa dijagnozom vidi put ka bitnosti, medijskoj reklami za posao kojim se bavi "izrada fasada na nedovršenim objektima i osobama".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading