OTKRIVENA ISTINA O VENČANJU DRAGANE KOSJERINE: Ovo je PRAVI razlog zašto se održalo na PORTUGALSKOM JEZIKU!

Autor:

Zabava

09.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile infromacije u javnost o venčanju Dragane Kosjerine.

OTKRIVENA ISTINA O VENČANJU DRAGANE KOSJERINE: Ovo je PRAVI razlog zašto se održalo na PORTUGALSKOM JEZIKU!

Foto: instagram.com/dragana.kosjerina

Danas je u elitnom hotelu u Beogradu održano građansko venčanje voditeljke Dragane Kosjerine i njenog izabranika Bojana Perduva. Ova glamurozna ceremonija okupila je oko 100 zvanica, a posebnost ovog događaja bila je ceremonija održana na srpskom i portugalskom jeziku, zbog kume koja je Portugalka, piše Blic. 

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerija venčanje

 

Ceremonija je bila ispunjena simboličnim detaljima, a posebno se ističe činjenica da je kuma voditeljke Dragane Kosjerine Portugalka po imenu Rui, čije ime nosi snažnu simboliku temperamenta, pažnje i velikodušnosti. Ova neobična okolnost dodatno je obogatila venčanje i unela poseban šarm.


Voditeljka je zablistala u venčanici pripijenoj uz telo, koja joj je stajala kao salivena, ističući njene gola leđa, gola ramena i ogromni šlep. Venčanica, rađena specijalno za nju, koštala je čak 5.000 evra, što jasno pokazuje da je uložila veliki trud i pažnju u izbor svog venčanog izgleda. Poseban zahtev voditeljke bio je da venčanica bude jednostavna, a efektna, što je dodatno doprinelo njenom besprekornom izgledu.

Ovo venčanje definitivno je bilo jedno od onih koje se pamte, sa zanimljivim detaljima koji su ga učinili posebnim i nezaboravnim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading