PRVE FOTKE SA DRUGOG DANA VENČANJA DRAGANE KOSJERINE PROCURILE: Evo šta se nalazi na MENIJU, ovo se viđa samo na filmovima!

Autor:

Zabava

09.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina danas je priredila veliku gozbu za porodicu i prijatelje povodom venčanja sa stomatologom Bojanom Perduvim.

PRVE FOTKE SA DRUGOG DANA VENČANJA DRAGANE KOSJERINE PROCURILE: Evo šta se nalazi na MENIJU, ovo se viđa samo na filmovima!

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Danas se održava građansko venčanje voditeljke Dragane Kosjerine i stomatologa Bojana Perduva, u jednom elitnom hotelu u Beogradu. Nakon jučerašnje ceremonije u crkvi Svetog Marka, par će danas krunisati svoju ljubav pred porodicom i prijateljima, okupljenim u hotelu. Planirano je da prisustvuje oko 100 zvanica, a mladenci su se potrudili da gostima prirede potpuni užitak. 

Na meniju se nalazi raznovrsna i luksuzna ponuda jela, uključujući Morner od zimskih crnih tartufa, Guščju džigericu, Sporo kuvani losos, Langustin, kao i Wagyu "pierogi" od sporo kuvanih junećih rebara. Posebno se ističe i svadbena torta, koja će biti deo slavlja, piše Blic.

Republika

Foto: Instagram.com

Meni na svadbi Dragane Kosjerine

 


Dragana Kosjerina je juče zablistala u venčanici vrednoj 5.000 evra, koja je bila pripijena uz telo, ističući njenu besprekornu figuru. Venčanica, rađena specijalno za nju, imala je gola leđa, gola ramena i ogroman šlep, čime je voditeljka postigla efektan i jednostavan izgled koji je istovremeno bio besprekoran.

Ovaj par je očigledno posvećen detaljima, kako u izboru hrane za slavlje, tako i u odabiru venčanice, te se može očekivati da će i građansko venčanje biti jednako spektakularno kao i crkveno.

 


Kumovi stižu na svadbu kod Dragane Kosjerine. Svi su uzbudjeni i raduju se što će biti deo ovog glamuroznog događaja.

Njen izbor venčanice oduševio je prisutne. Nosila je usku venčanicu koja je isticala njenu figuru, a šlep su joj nosile tri prelepe drugarice. Posebnu notu njenom izgledu dala je kosa ukrašena cvećem, dok je haljina otkrivala njena leđa na suptilan i elegantan način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading