DRAMA U STUDIJU ZVEZDA GRANDA: Procurili skandalozni detalji nakon VELIKOG FINALA, Saša Popović ne može da smiri članove žirija!

Autor:

Zabava

09.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mili otkrio sve o nesuglasicama sa članovima žirija Zvezda Granda.

DRAMA U STUDIJU ZVEZDA GRANDA: Procurili skandalozni detalji nakon VELIKOG FINALA, Saša Popović ne može da smiri članove žirija!

Foto: TV Pink/printscreen

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za sezonu 2023/2024 je mlada pevčaica Šejla Zonić koja je trijumfovala sa 132.014 glasova od ukupno 529.000.

Njen mentor tokom takmičenja bila je Svetlana Ražnatović Ceca, koja je tokom cele sezone delila svoje dragoceno iskustvo sa mladom pevačicom.

Kompozitor Aleksandar Milić Mili gostovao je u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' odmah nakon sinoćnjeg finala emisije ''Zvezde Granda'', gde je sumirao utiske, prokomentarisao ovogodišnju pobednicu, pa otkrio sve o čarkama među članovima žirija, koje su uvek interesantne brojnim gledaocima ovog muzičkog takmičenja:

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Zaslužena pobeda svakako! Šejla je divna, veliki potencijal kao i mnogi koji su se ove godine takmičili. Veoma sam srećan što smo dobili još jednu pobednicu i što je šou, opet opravdao očekivanja - rekao je Mili, pa se osvrnuo na stalne čarke među čanovima žirija koje, takođe obeležavaju svaku sezonu:

- Što se tiče rasprava, one se zaborave čim stigne ručak. Mi se svi poštujemo, sarađujemo. Rasprave su dobre i za šou i za žiri i gledoce, generalno je interesantno sukobljavati mišljenja - objasnio je Mili u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

- Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao, videćemo - rekla je Marija Šerifović za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading