MARIJA KULIĆ UZVRAĆA UDARAC: Najavila nove TUŽBE nakon Miljaninog SKANDALA u "Eliti" sa Bebicom!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić besna kao ris, hitno se oglasila na društvenoj mreži Instagram!

MARIJA KULIĆ UZVRAĆA UDARAC: Najavila nove TUŽBE nakon Miljaninog SKANDALA u "Eliti" sa Bebicom!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/RTV Pink Official, Antonio Ahel/ATAImages

Publika rijalitija "Elita" poslednjih nekoliko dana prati rat bivših partnera, Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebica. On je juče tokom sukoba izjavio da je njena majka Marija Kulić "najveća k*rva u Nišu" i da je "bila sa svima". Takođe, izjavio je da je Miljana orgijala sa četvoricom, kao i da postoje snimci koji dokazuju to. Danas se putem društvene mreže Instagram oglasila Marija i, između ostalog, poručila sledeće:

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica

- Najgore što svako može da izjavi za neku ženu da je k*rva, a za mlađe, da je opštila sa više muškaraca odjednom. To upravo rade, kao što je rekao skraćeni. Tužbe se samo nižu, para nikada dosta. Vi ne brinite jer, poslušajte prvi deo refrena sledeće pesme "Ah, mene zabole", u izvođenju Sanje Maletić. I još nešto, rekoh Miljani najmanje 43 puta da ne ide tamo, još jednom u nizu me nije poslušala. Ko je stariji, bolje zna. Neka ispiraju usta mojim imenom oni koji nemaju čime oprati obraz - rekla je Marija, pa dodala:

- Matori zdepasti i iskompleksirani matori Jovan se prošle sezone toliko zahvaljivao što sam spasila ruku njenoj majci, kaže, ostala bi bez ruke, a sada Miljanu i mene blati na svakom ćošku i preti joj da će joj se ponovo uneti u facu, da je ponovo diskvalifikuje i tuži. Zašto, ako priča da ima dijagnozu? Odroni ljudskog roda, za Đedku već svi znate kakav je kvarnjak i d*pelizac - istakla je Kulićka, koja se osvrnula i na skandalozni okršaj Miljane i Bebice:

- Baca joj sto na operisanu nogu i kaže da će ponovo. Plači, Miljana, lepo sam ti rekla da ne ideš tamo. Sedi tu sama i plači kad nemaš mozga - rekla je, između ostalog, Marija.

Republika

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana i Marija Kulić, Nenad Macanović Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading