JEZIVI KRICI ODZVANJAJU ŠIMANOVCIMA! Učesnica "Elite" se krvnički zaletela na cimera, potresne scene LEDE KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

16.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" se krvnički zaletela na cimera, potresne scene lede krv u žilama!

 

 

Tokom prethodne večeri došlo je do žestokog konflikta između Bože Džonsa i Bojane Pavlović, kojoj je učesnik "Elite", iako zna njenu tešku životnu priču, besramno opsovao roditelje i izbacio je iz takta.

Naime, Pavlovićeva je na pomen porodične tragedije, a zatim i oca i majke koji više nisu među živima, kao i brata koji je preminuo kao beba, potpuno podivljala, te se zaletela ka Džonsu kao razjarena životinja, želeći da se fizički obračuna s njim.

- Ako me prevrneš, tebi ide džak na glavu - počeo je Boža da preti zbog sedenja za crnim stolom, a zatim Bojani udario na najbolniju tačku.

- Kome ti mamu i tatu?! Je*aću ti mamu u pi*ku bre, kako može to da mi spominje, kako može brata da mi spominje... Pustite me, bolesniku jedan, je*aću ti mamu, bre, pi*ko jedna smrdljiva! Boli me k**ac za rijaliti, kako te nije sramota - plakala je i vrištala učesnica "Elite" dok su je cimeri zadržavali da ne napravi lom u Beloj kući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, Bojana Pavlović je nedavno u "Eliti" otkrila da je njenog oca, koji je bio alkoholičar, ubila njena baba i to sekirom, majka joj je imala psihičke probleme i dedi je amputirala zamrznute prste, dok je njen brat misteriozno preminuo. Kako je navela, sumnja se da je on preminuo zbog toga što ga nisu hranili. Bojana je, inače, zajedno sa sestrama odrastala u Domu za nezbrinutu decu u Novom Sadu i veliki je borac, a njena potresna priča naježila je ceo region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading