NOVA DISKVALIFIKACIJA U ELITI?! Mensur napravio haos u rijalitiju, javno okrivljen za sve!

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić okrivljen zbog ovog postupka u "Eliti"!

NOVA DISKVALIFIKACIJA U ELITI?! Mensur napravio haos u rijalitiju, javno okrivljen za sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Gledanja snimaka" u "Eliti", došlo je do žestokog konflikta između Mensura Ajdarpašića i Milice Veličković, koja je optužila atraktivnog Crnogorca da je pre neko veče hteo da joj namesti diskvalifikaciju iz rijalitija.

Naime, Milica je u razgovoru sa Teodorom Radoičić istakla da je tokom konflikta sa cimerom Borom Terzićem Terzom, umesto da je smiruje, Ajdarpašić davao instrukcije da ga napadne što pre, što je učesnicu "Elite" navelo da joj on uopšte ne želi dobro, te da sve radi zbog haosa u rijalitiju.

- Mensur je jedna džukela! Videla sam kako Miljana i Terza bleje zajedno i meni Mensur daje znak rukom da napadnem. Kao: "Ajde, kreni". Znači gasira! A on dve sezone ovde plakao i razbijao glavu... Kazaću sve na sastanku, napu*iću ga! Svi pokušavaju da me zaustave, jedino me on gasira. Mogla sam da budem diskvalifikovana - smatra Milica. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković Elita Zadruga 7

Mensur je bio zabezeknut ovim optužbama, te je nakon što je pogledao snimak, u kojem se vidi i čuje šta je Veličkovićeva pričala, ustao i oštro prokomentarisao celu situaciju.

- Šta mi konkretno zameraju? Da li sam ih nekad uvredio nečim? Da li sam nešto nažao uradio Teodori i Milici? Ne bih nikad voleo da me opsuju i da mi diraju porodicu. Ja ne znam, Milice, sa kojim si ti svim muškarcima bila zajedno, niti me zanima, neprimetna si mi - rekao je Ajdarpašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading