JAVNO OTKRIVEN TAJNI PLAN PRODUKCIJE: Učesnica "Elite" se izlanula, poznati ZAVODNIK ulazi u rijaliti! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, on će se ponovo naći na imanju u Šimanovcima i ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra!

JAVNO OTKRIVEN TAJNI PLAN PRODUKCIJE: Učesnica "Elite" se izlanula, poznati ZAVODNIK ulazi u rijaliti! (VIDEO)

Foto: Printscreen/elita7

Iako je imanje u Šimanovcima 24 časa u nedelji pokriveno mnoštvom kamera, neoprezni učesnici neretko zaborave na njih, te tako nenamerno otkriju škakljive informacije koje bi trebalo da čuvaju u tajnosti, međutim, prethodne večeri jedna takmičarka "Elite" je ovo pravilo zaboravila.

Naime, Slađa Lazić se tokom razgovora sa Aneli Ahmić izlanula i tako otkrila da će, po svemu sudeći, njen bivši momak Lazar Čolić Zola, ali i bivši dečko Miljane Kulić, uskoro postati deo rijalitija i ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

- Zola verovatno stiže... On mi verovatno stiže, znaš ono kao u filmu "Mi nismo anđeli", ako si gledala, on stiže, a kuća u potpunom neredu - grohoto se smejala Lazićeva.

- Je l' ti drago - upitala je Aneli.

- Naravno da mi je drago, ja sam "zolanderka"! Niko drugi ne može da bude "zolanderka" osim mene - smejala se Slađa, a snimak njenog odavanja tajnih planova produkcije rijalitija već uveliko kruži internetom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Slađa Lazić i Aneli Ahmić Elita Zadruga 7

Podsećamo, Miljana Kulić, najpoznatija bivša devojka Lazara Čolića Zole, i Slađa Lazić su u izuzetno lošim odnosima zbog toga što se užička starleta upustila u aferu sa Zolom tokom šeste sezone "Zadruge". Kako će se ovaj ljubavni trougao dalje razvijati, to sve zavisi od trenutka kada Čolić bude konačno stigao na imanje u Šimanovcima, o čemu je i Nišlijka više puta pričala i istakla da ne bi volela da ga vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading