KAČAVENDA PREKRŠILA OSNOVNO PRAVILO VELIKOG ŠEFA: Osvanuo snimak iz "Elite" koji će vas zgroziti do koske, preti joj DEBELA KAZNA?!

Autor: P. R.

Zadruga

13.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan postupak Milene Kačavende uznemirio je široku javnost!

KAČAVENDA PREKRŠILA OSNOVNO PRAVILO VELIKOG ŠEFA: Osvanuo snimak iz "Elite" koji će vas zgroziti do koske, preti joj DEBELA KAZNA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda, čuvena "kuma", kako je dobila nadimak po kojem je i postala poznata u javnosti, ne prestaje da šokira gledaoce rijalitija "Elita", a sad joj je pošlo za rukom da ponovo razbesni celokupnu javnost nacionalističkim izjavama i uvredama.

Naime, Kačavenda je sedela u dvorištu sa cimerima Nemanjom Gačićem i Sanjinom Horvatom, koji inače dolazi iz Hrvatske, a bivša prijateljica Ane Ćurčić uspela je da ga bez trunke blama uvredi skandaloznom opaskom koja je mnogima zaparala uši, te tako prekršila jedno od glavnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima.

- Što si ograničen, kao da si iz Hrvatske... Kao balkon - rekla je Kačavenda.

- Ti to mene vređaš na nacionalnoj osnovi - upitao je Sanjin.

- Ne, nisam rekla ništa ružno - brecnula se "kuma".

- Kako nisi, rekla si da sam ograničen jer sam iz Hrvatske - uzvratio je učesnik "Elite".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda vređa Sanjina Horvata

- Imam ja tamo i rodbinu, koja je bila ograničena, doduše više nije jer nisu živi. Kasno kapiraš neke stvari, bitno da si kupio "Guči", natrtio da ne vidi ni vola u d*petu da ubode - nadvikivala se Milena vidno uznemirena što joj Horvat nije ćutao na uvrede.

"Kako ovo zvuči ružno", "Umislila da je ribetina, sram je bilo, žena odron", "Za ovo je treba udariti po džepu, sramota", "Da li je ova žena normalna, ništa lepo nije pokazala otkad je ušla", "Hoće li je diskvalifikovati zbog ovoga", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod video klipa koji kruži internetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mixa

15.09.2023 08:19

Pa sta ako mu je rekla, oni i jesu ograniceni kao terase!!!

Rujka

16.09.2023 12:29

Milena je kraljica.Ona vam drži gledanost u rijalitiju. Želim da je gledamo! Izbacite dalmainku koja laže za mdalju, a pre toga je upitajte koje Marinko, kim se akala.