MAJI MARINKOVIĆ JAVNO ZABRANJEN ULAZAK U ELITU: Hitno oglašavanje poremetilo starletine planove, posledicu su UŽASAVAJUĆE

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta dobila javnu zabranu!

MAJI MARINKOVIĆ JAVNO ZABRANJEN ULAZAK U ELITU: Hitno oglašavanje poremetilo starletine planove, posledicu su UŽASAVAJUĆE

Foto: ATA Images

Starleta Maja Marinković povećala zadnjicu pre manje od mesec dana, a sada se svi pitaju da li ulazi u rijaliti "Elita", o čemu se već duži period priča i nagađa.

Naime, Marinkovićeva se nedavno podvrgla operaciji povećanja zadnjice, što je poslednjih godina veoma popularan zahvat, kako kod žena tako i kod muškaraca. Svima je poznato da je Maja stekla ogromnu popularnost zahvaljujući višegodišnjem učešću u rijalitiju, te svi očekuju da se priključi aktuelnoj "Eliti", što je i sama najavila.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković operisala zadnjicu

Tragom ove priče, doktor Milan Colić je otkrio postoperativnu proceduru nakon ovakvog zahvata, te istakao da njen ulazak u rijaliti zavisi od toga koliko je vremena prošlo od operacije. Colić je takođe naveo da je potreban oporavak u bolnici od šest do sedam dana gde pacijent mora ležati na stomaku. Istakao je da može doći i do brojnih komplikacija, krvarenja, kao i mogućnosti ponovne operacije.

Podsećanja radi, Maja Marinković nikada nije krila da je imala bezbroj korekcija na svom telu, a poslednja u nizu navela je mnoge da se zapitaju koliko je pametno ući u rijaliti nakon tako ozbiljnog zahvata. Ona je tešku operaciju ugradnje silikona u zadnjicu odradila na jednoj privatnoj klinici i u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika.

Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove - istakla je rijaliti zvezda nedavno za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading