"SVE JOJ SE UPALILO DOLE OD JEFTINIH GAĆA" Učesnica Elite stavljena na stub srama, javno otkriven problem s kojim se bori

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo otkriveni gnusni detalji o starleti koja divlja u rijalitiju!

"SVE JOJ SE UPALILO DOLE OD JEFTINIH GAĆA" Učesnica Elite stavljena na stub srama, javno otkriven problem s kojim se bori

Foto: ATA Images

Slađa Lazić

Bivši takmičar "Zadruge", Branislav Radonić Brendon, protekle noći je na društvenoj mreži TikTok otkro da više nije prijatelj sa aktuelnom učesnicom "EliteSlađom Lazić, te o njoj uživo izneo niz šokantnih optužbi.

Naime, Brendon i Slađa su u prethodnoj sezoni "Zadruge" bili i više nego dobrom odnosu, te su druženje nastavili i nakon što se rijaliti završio. Međutim, nakon nekog vremena, sve je krenulo po zlu, a Radonić je otkrio o čemu je reč.

- Jeftina je. Bila mi je drugarica, ali sam je se odrekao jer me je izblamirala. Neću da je blatim. Izgubila je kredibilitet kod mene. J*bi ga, mora da operiše facu i da promeni imidž. Ne ide ta garderoba uz tu facu. Pokušao sam da napravim od nje nešto. Uradila je najgoru stvar, izblamirala me na javnom mestu. Jeste zgodna, ali nosi sintetiku. Sintetičke gaće joj upalile sve dole - govorio je Brendon na TikToku, pa je dodao:

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Brendon TikTok

- Ona je na javnom mestu mene izblamirala. Devojka je kao puštena sa lanca, juri sponzore... Hoće da se slika sa skupim kolima... Jeftina je! Ne želim više da govorim o njoj - zaključio je bivši zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Merlin

16.09.2023 10:00

Ljudi Sladju ko nijevpitao taj je nije zveknuo, zasto je zovu Blinda xaxaxa jer ga mnogo dobro blinda