ŠTA SE DESILO BRENDONU? Zaprepastio sve na mrežama, više ne liči na sebe! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik ponovo promenio lični opis.

ŠTA SE DESILO BRENDONU? Zaprepastio sve na mrežama, više ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: youtube.com/Novo jutro

Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon nakon napuštanja šeste sezone "Zadruge" nestao je sa društvenih mreža i povukao se iz javnog sveta. Međutim, on je kao i mnogi odlučio da se pridruži društvenoj mreži TikTok i na taj način krene da zarađuje preko lajvova, a kad se prvi put pojavio ostavio je sve u šoku. 

Naime, Brendon je ponovo napravio neke korekcije na svom licu, pa ga je na prvi pogled retko ko prepoznao. 

Poznato je da je Radonić više puta korigovao svoje lice, o čemu je otvoreno govorio pred kamerama. On je održao lajk sa Dalilom Dragojević, tokom kojeg su se sve vreme nizali komentari na račun njegovog fizičkog izgleda i promena koje je na sebi napravio, a pored korekcija na licu, Brendon je ponovo pfarbao kosu i sad je plav. 

Kad se Brendon prvi put pojavio ispred kamera, u rijalitiju "Veliki brat" nije imao nijednu estestsku korekciju na sebi i tad je važno za prirodnog lepotana, a veliku pažnju privlačio je brojim sukobima koje je imao tokom boravka u pomenutom programu. 

Brendon je tokom učešća u "Zadruzi" imao razne faze i često je menja svoj izgled, a i kilaža mu je varirala, što je dosta uticalo na sve. 

- Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku - napisao je Brendon nedavno na Instagramu.

Republika

Foto: printscreen tv pink

Brenodn Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zorana

14.09.2023 19:55

Unakazili su ga. Žalosno.

Vesna

14.09.2023 20:52

Degenerik bio i ostao