LAKIĆ SE U SUZAMA RASTAJE OD ŽIVOTA! Jezive scene u "Eliti", guši se i hvata za glavu zbog AFERE sa Anom Ćurčić, saznao da će ga žena OSTAVITI?!

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u rijalitiju u ranim jutarnjim časovima!

LAKIĆ SE U SUZAMA RASTAJE OD ŽIVOTA! Jezive scene u "Eliti", guši se i hvata za glavu zbog AFERE sa Anom Ćurčić, saznao da će ga žena OSTAVITI?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić, koji se proslavio učešćem u "Parovima" gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu, u "Elitu" je ušao sam, a zbog informacija koje su isplivale o njemu i Ani Ćurčić plaši se da će ga žena ostaviti.

Naime, Lakić se tokom prethodne noći osamio kod izolacije i sve vreme se držao za glavu. U jednom momentu je sklonio ruke sa lica i moglo se primetiti da takmičar sedme sezone "Zadruge" roni suze.

S obzirom da Nikola već neko vreme strepi da li će ga žena ostaviti, nakon priča da je bio intiman sa Ćurčićevom za koju je otkrio da se znaju iz kockarnice, gledaoci pretpostavljaju da je plakao upravo zbog toga.

Podsećanja radi, iako Lakić odbija da prizna da je bio intiman s Anom, pre dva dana ih je raskrinkao Marko Đedović govoreći da pouzdano zna da su njih dvoje imali tajnu aferu, a isto tvrdi i bivši zadrugar Ivan Marinković, ali da smatra da Lakić ne želi da to prizna iz straha da bi Ana mogla da uđe u rijaliti.

Republika

Foto: ATA Images,Dragan Kadić

Nikola Lakić i Ana Ćurčić

Da su glasine istinite, svedoče i Nikoline poruke upućene jednom od pripadnika sedme sile, u kojem priznaje da je bio intiman sa Anom, kako prenosi Pink.

- Brzo je pitaj da li je na toj kocki upoznala nekog momka sa kojim je počela da se druži. A to sam ja, ali ne spominji moje ime, da ti ne pričam još detalja - insistirao je u jeku "Zadruge 6" Lakić od novinara u programu uživo, međutim, u Beloj kući ne želi jasno da kaže šta je imao sa Ćurčićevom, iz njemu poznatih razloga.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Lakić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

15.09.2023 12:51

Svaki li dripac zeli da ima pricu sa Anom Curcic. Nisam Anin fan, ali ovi jadnici nemaju svoju pricu, niti su kreativni pa ne vade Anu iz usta. Ovaj mucenik bi da se o njemu prica po svaku cenu inace seta malo dete po Rakovici. To je njegov najvisi domet. Sta kaze na sve ovo njegova zena.?